Incident șocant în Brașov. Un bărbat a încercat să-și omoare soția și fiul, intrând cu mașina în ei

Incident șocant în Brașov. Un bărbat a încercat să-și omoare soția și fiul, intrând cu mașina în ei

Un individ în vârstă de 50 de ani a provocat un accident rutier în care și-ar fi putut ucide viața soția și fiul, de altfel asta fiind și intenția sa, după ce i-a urmărit pe șosea în județul Brașov, între localitățile Făgăraș și Cincșor.

Un tată a încercat să-și omoare fiul și pe mama acestuia

În mașina lovită de vehiculul condus de individul de 50 de ani se aflau soția și fiul acestuia, care au suferit răni în urma incidentului, survenit după o urmărire pe aproximativ 20 de kilometri.

Individul de 50 de ani, ar fi avut o criză de gelozie, a pornit în urmărirea mașinii conduse de propriul său fiu, în care se afla și soția sa. La momentul confruntării, individul a accelerat și a intrat în coliziune cu vehiculul urmărit, pe Drumul Județean 105 din Brașov.

Se pare că gestul agresorului este motivat de tensiunile persistente din relația sa anterioară cu soția. Deși separați, cei doi nu au finalizat procesul de divorț. Soția agresorului a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Agresorul în vârstă de 50 de ani, reținut de poliție

Individul vinovat de accident a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii au cerut arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.  De asemenea, s-a constatat că cei doi șoferi sunt rude (tată și fiu), iar accidentul ar fi putut fi rezultatul unei dispute anterioare, provocate de comportamentul agresiv al individului de 50 de ani.

Pe baza probelor adunate până în prezent, poliția a decis reținerea agresorului și plasarea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru 24 de ore.

„La fața locului, polițiștii au constatat că vehiculele prezentau avarii, iar cei doi pasageri aflați într-unul dintre vehicule au beneficiat de sprijin medical.

De asemenea, polițiștii au mai constatat că între cei doi conducători auto există o relație de rudenie (tată și fiu), iar accidentul rutier s-ar fi putut produce pe fondul unei stări conflictuale, manifestată de către bărbatul de 50 de ani. 

Astfel, dat fiind materialul probator constituit până la acest moment, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore”, a transmis Poliția din Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *