Mesajul lui Joe Biden, după ce fiul său a fost găsit vinovat pentru posesie ilegală de armă: „Jill și cu mine suntem foarte mândri de omul care e astăzi” 

Mesajul lui Joe Biden, după ce fiul său a fost găsit vinovat pentru posesie ilegală de armă: „Jill și cu mine suntem foarte mândri de omul care e astăzi” 

Joe Biden, președintele Stetelor Unite, a avut o primă reacție, după ce fiul său, Hunter, a fost declarat vinovat de posesie ilegală de armă, relatează Antena 3. Biden a transmis un mesaj pe rețeaua socială X în care spune cât este de mândru de băiatul său.

„Jill și cu mine ne iubim fiul și suntem foarte mândri de omul care este astăzi. Atât de multe familii care au avut persoane dragi care s-au luptat cu dependența înțeleg sentimentul de mândrie văzând că cineva pe care îl iubești a ieșit cu bine pe partea cealaltă și este atât de puternic și rezistent în recuperarea sa. 

Așa cum am spus și săptămâna trecută, voi accepta rezultatul acestui caz și voi continua să respect procesul judiciar în timp ce Hunter ia în considerare un apel. 

Jill și cu mine vom fi mereu alături de Hunter și de restul familiei noastre cu dragostea și sprijinul nostru. Nimic nu va schimba asta vreodată”., a scris președintele Biden pe rețeaua socială X.

Hunter Biden, fiul preşedintelui american Joe Biden, a fost găsit vinovat marţi, 11 iunie, pentru că a minţit că era consumator de droguri în momentul achiziționării unei arme, în octombrie 2018. Hunter Biden devine astfel primul fiu al unui preşedinte american în funcţie judecat şi găsit vinovat.

Un juriu – format din 12 membri – de la tribunalul federal din Wilmington, Delaware, fieful lui Joe Biden, l-a găsit vinovat pe Hunter Biden pentru toate cele trei capete de acuzare formulate împotriva sa.

Statement from President Biden pic.twitter.com/Xrd5nGUTxE

— CSPAN (@cspan) June 11, 2024

FOTO: Hepta

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *