Noi detalii din culisele recuperării lui Kate Middleton. „Unitatea familiei e esențială”

Noi detalii din culisele recuperării lui Kate Middleton. „Unitatea familiei e esențială”

Sarah Ferguson a dezvăluit, în cadrul unei gale de caritate de la Festivalul de Film de la Cannes, cum se simte după ce a fost diagnosticată cu cancer anul trecut și cum a reușit să îi susțină pe Regele Charles și pe Kate Middleton, care se confruntă aceeași boală.

 

Sarah Ferguson, o veste pozitivă cu privire la starea ei de sănătate

 

Sarah Ferguson a oferit o veste pozitivă cu privire la starea ei. Pentru publicația People, citată de Okmagazine, ea a dezvăluit: „În această seară mă simt foarte bine. Cred că am reușit să punem cancerul la locul potrivit, în loc ca acesta să mă conducă pe mine. Am pus cancerul la colț.

Cred că trebuie să fii mereu conștient. Cred că este grozav să mergi și să te controlezi periodic. Cred că trebuie doar să fii foarte sincer în legătură cu asta. Cred că multor oameni le este foarte frică să vorbească despre aceste lucruri. Eu sunt foarte fericită cu mastectomia mea și cu sânii mei.”

 

Ce a spus despre Regele Charles și Kate Middleton

 

Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, a fost întrebată dacă le-a sărit în ajutor Regelui Charles și lui Kate Middleton, care suferă și ei de cancer.

Astfel, acesta a declarat: „Cred că unitatea familiei este esențială… Cred că cheia vieții este să ne susținem unii pe alții. Și, de asemenea, iertarea este un lucru minunat. Cred că iertarea față de tine însuți și iertarea față de ceilalți.”