O polițistă din Dâmbovița este cercetată după ce soțul ei a difuzat înregistrări cu ea lovindu-și copiii: „De ce o bați, Georgiana?”

Rmag Breaking News

O polițistă este vizată de o anchetă demarată atât de IPJ Dâmbovița, cât și de DGASPC Dâmbovița, după ce soțul său a făcut publice înregistrări în care ea le vorbește urât fetițelor sale minore și le agresează, informează Adevărul.

Înregistrările au fost făcute de soțul polițistei. Într-o filmare se vede cu femeia își agresează unul dintre copii, în timp ce pe fundal se aud plânsete. Femeia susține că cea mică nu a pus un obiect unde trebuia, deși îi atrăsese atenția. „De ce o bați, Georgiana? Uita-te și tu cum plânge copilul”, se aude în fundal, probabil vocea celui care a filmat.

Cele două fetițe din imagini stau, apoi, îmbrățișate, una lângă cealaltă, pe pat.

Conducerea IPJ Dâmbovița a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privirea la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

„S-a dispus retragerea dreptului de port armă, pentru prevenirea oricăror evenimente, precum și informarea reprezentanților Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului în vederea dispunerii măsurilor din competență”, a mai transmis poliția județeană.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *