Oana Pellea a ascultat „Macarena”, melodia Erikăi Isac: „Am rezistat 30 de secunde și m-am lămurit”. Ce spune despre mesajul piesei

Oana Pellea a ascultat „Macarena”, melodia Erikăi Isac: „Am rezistat 30 de secunde și m-am lămurit”. Ce spune despre mesajul piesei

Oana Pellea recunoaște că a ascultat „Macarena”, melodia Erikăi Isac care e pe locul unul în trending pe Youtube. Actrița spune despre piesă că nu e „lectură obligatorie” și că „mesajul poate fi transmis și ALTFEL, nu?”.

„Macarena”, cântată de Erika Isac, a strâns, în șapte zile de la lansare, peste 2,7 milioane de vizualizări pe YouTube și este pe primul loc în tendințe. Piesa a stârnit atât reacții aproape violente, dar și mii de mesaje de susținere.

În cântecul ei, tânăra de 24 de ani vorbește despre violența și abuzurile împotriva femeilor, piesa având mai multe versuri licențioase. „Cum să vorbești urât, Erika, ești domnișoară! / Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!”, sunt două dintre versurile melodiei.

„Nici nu mă întreb cine e fata asta și nici nu vreau să știu cine e”

„Am scris piesa asta ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultată”, a spus Erika, într-o postare pe Instagram. Criticile și comentariile din mediul online despre „Macarena” au ajuns și la actorul Marius Manole, care a nu a ascultat piesa, dar a a reacționat într-un mesaj pe pagina lui de Facebook referitor la melodie.

„Ei bine, da. N-am ascultat Macarena a Erikai. Nici nu intenționez să o fac de bună voie. Sigur o să mi ajungă la ureche, e inevitabil. Eu sper că nu a ajuns obligatoriu sau? Citesc la prieteni că nu e posibil să nu asculți asta. Na, Oana Dimofte ❤️ chiar n am ascultat, dar nici nu mă întreb cine e fata asta și nici nu vreau să știu cine e.

Cred că mai pot trăi încă niște zile fără să ascult. Supraviețuiesc. Na, v-am zis și eu părere mea, că eu cred că erați morți să aflați ce cred despre asta! ps. eu nu zic că e bună sau nu piesa, n-am nicio părere. Zic doar că nu e “lectură” obligatorie”, a transmis actorul, care a stârnit reacțiile prietenilor și colegilor de la teatru, printre care și Oana Pellea.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmariusmanoleoficial%2Fposts%2F942989230524065&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”250″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Actrița a recunoscut că a ascultat „Macarena”. „Oh… am ascultat. Să nu rămân în urmă… cu toate că prefer sa fiu de modă veche. Am ascultat. Am rezistat 30 de secunde, m-am lămurit. Ai dreptate, Manolea. Nu e deloc “lectură obligatorie” parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen… deh…modă veche! Lasă-mă așa!”, a scris Oana Pellea.

Și a continuat subliniind că fiecare e liber să cânte ce vrea, să asculte ce vrea. Totodată, ea se întreabă dacă mesajul din piesa Erikăi Isac nu putea fi transmis într-un alt mod, nu neapărat vulgar. „Cine vrea să asculte. Cine vrea să cânte așa…liber! Toți suntem liberi să decidem ce ne place și ce nu, ce alegem și ce nu, etc! Aleg să nu mă intereseze DELOC genul acesta de exprimare!

Mesajul poate fi transmis și ALTFEL, nu? Trebuie neapărat un limbaj vulgar… când spun vulgar sunt delicată! Crede cineva că forța se poate combate cu utilizarea forței, vulgaritatea cu vulgaritate, subcultura cu subcultură? Dimpotrivă! Alegerea mea. Punct. Nu comentez o altă alegere și rog să-mi respectați, la rândul dumneavoastră, alegerea. Case closed!”, a încheiat Oana Pellea.

Cine e Erika Isac

La doar 24 de ani, Erika Isac este considerată figura principală din trapul feminin și a reușit să-și facă simțită prezența în muzică datorită mai multor melodii. Puțini sunt cei care știu că Erika Isac a început să cânte încă de la vârsta de șase ani.

Experiența sa pe scenele concursurilor de talente, inclusiv participarea la emisiuni precum „X Factor”, „The Four” și „One True Singer”, i-a consolidat reputația ca artistă talentată și curajoasă. Erika Isac i-a impresionat pe Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de talente şi a ajuns până în prima gală.

Artista este pasionată de canto şi dans, iar de-a lungul timpului a câştigat mai multe premii în cadrul concursurilor şi festivalurilor muzicale. La „X Factor”, Erika a impresionat până în semifinale, fiind parte din echipa lui Ștefan Bănică jr. Primul său hit, „Regreți”, în colaborare cu Adi Istrate, a captat atenția publicului și a consolidat poziția ei în peisajul muzical românesc.

Erika Isac s-a născut în anul 2000 în Constanța, iar în prezent are 24 de ani.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *