”OZN” în București de 10 milioane de euro. ”Nou, modern, independent energetic”. Când va fi gata construcția și despre ce este vorba

”OZN” în București de 10 milioane de euro. ”Nou, modern, independent energetic”. Când va fi gata construcția și despre ce este vorba

București este capitala României, dar la nivel de infrastuctură sportivă nu se poate alinia marilor orașe ale Europei,

Berceni Arena, cel mai modern patinoar din București

În ultimii ani, grație lui EURO 2020, Bucureștiul s-a ales cu două stadioane noi, Stadionul Steaua și Stadionul Rapid, care s-au aliniat standardelor Arenei Naționale. În plus, zilele trecute, cei de la Compania Națională de Investiții au anunțat că s-a intrat în linie dreaptă pentru demolarea/ construcția noului stadion Dinamo.

Dacă la nivel de arene, capitala stă bine, la nivelul sălilor este dezastru. Sala Polivalentă a rămas la nivelul anilor ’80, dar și aici se pare că este vorba despre un proiect care ar urma să fie demarat în 2025. Și patinoarul Mihai Flamaropol a ajuns o ruină, iar modernizarea lui pare o Fata Morgana.

Berceni Arena / Foto: Facebook @Daniel Băluță

Citește și:„Patinoarul” de 80 de kilometri de pe Marte arată absolut fantastic

Însă, până atunci în București este foarte aproape să fie inaugurat un ”OZN”, al cărui construcție se ridică la 10 milioane de euro.

Este vorba despre Berceni Arena, cel mai modern patinoar pe care-l va avea Bucureștiul. Complexul din Berceni ar urma să fie dat în folosință în cursul acestui an.

Citește și:Ion Țiriac a luat o decizie radicală. O afacere de zeci de milioane de euro a picat în ultimul moment

”Capătă alura patinoarelor de top din Europa!”

Momentan, s-a turnat deja suprafața de joc, iar construcția va fi independentă energetic datorită multitudinii de panouri fotovoltaice a căror montare a început deja, după cum a anunțat Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

”Berceni Arena, patinoarul pe care Sectorul 4 îl dăruiește Bucureștiului în 2024!

Berceni Arena capătă alura patinoarelor de top din Europa!  S-a turnat deja suprafața de joc, iar în jurul acesteia, se montează mantinela.

Între timp, constructorii continuă lucrările la fațada clădirii ce se anunță a fi una spectaculoasă, precum și la spațiile verzi din jurul arenei.

Nou, modern și, poate la fel de important, independent energetic ca urmare a multitudinii de panouri fotovoltaice a căror montare a început deja pe acoperișul clădirii”, a transmis primarul Daniel Băluță, pe contul său de Facebook.

Citește și: Patinoarul Mihai Flamaropol a ajuns o ruină. Cum şi-au bătut joc românii de 22 de milioane de euro (exclusiv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *