Situație fără precedent la Curtea de Argeș. Un elicopter a alimentat la o benzinărie

Situație fără precedent la Curtea de Argeș. Un elicopter a alimentat la o benzinărie

Un elicopter a făcut o oprire neașteptată la o benzinărie din Curtea de Argeș pentru a alimenta. Situația neobișnuită a stârnit curiozitatea și umorul în mediul online.

Miercuri, 3 aprilie, un elicopter Robinson 44, cu înmatriculare americană, a aterizat la o stație PECO din Curtea de Argeș. Acesta a devenit instantaneu centrul atenției pentru curioșii care s-au adunat în jur pentru a surprinde momentul neobișnuit.

Elicopterul a rămas fără combustibil

Elicopterul are o autonomie de aproximativ 500 de km, iar atunci când a rămas fără combustibil, pilotul a luat decizia de a ateriza la cea mai apropiată benzinărie disponibilă. Ulterior, elicopterul a fost împins până la pompă pentru a fi alimentat, potrivit Adevărul.ro.

 

Acest tip de elicopter utilizează un carburant denumit avgas, care este specific aeronavelor cu motoare cu ardere internă, având aprindere prin scânteie. Cu toate acestea, în situații de urgență, precum cea în care s-a aflat elicopterul la benzinărie, acesta poate fi alimentat și cu benzină auto.

 

Întrebări și glume pe seama incidentului

Imaginile cu elicopterul la pompă au devenit virale, iar oamenii și-au pus imaginația la contribuție, întrebându-se ironic dacă „Băiatul de la Peco i-a făcut și parbrizul?” sau comentând despre posibila conversie a elicopterului într-un „taxi galben”.

@bigi.bas #CapCut #helicopter #curteadearges #refuel ♬ Helikopter – Fazlija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *