Vlad Nistor, despre situațiile de la sectoarele 1 și 2: Senzația mea e că cineva vrea acum să acopere cu o perdea de fum dezastrul electoral al USR-ului (VIDEO)

Vlad Nistor, despre situațiile de la sectoarele 1 și 2: Senzația mea e că cineva vrea acum să acopere cu o perdea de fum dezastrul electoral al USR-ului (VIDEO)

Europarlamentarul PNL, Vlad Nistor, a avut o intervenție în emisiunea Bună, România, moderată de Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, pe B1 TV, unde a vorbit despre situația tensionată de la sectoarele 1 și 2.

 

„Cred că asta este problema reală, pentru că eu încerc să văd lucrurile în mare”

 

Vlad Nistor a fost întrebat cine ar trebui să fie arbitrul acestor dispute.

“Autoritățile statului, în mod evident. Autoritățile statului înseamnă Autoritatea Electorală Permanentă, Biroul Electoral Central și așa mai departe.

Dar aici se întâmplă două lucruri, părerea mea de om cu oarecare experiență politică și de istoric, în primul rând, e următoarea: e clar că există erorile intenționate sau nu, pe care dumneavoastră le-ați menționat, și cu care se pare că toată lumea e, până la urmă, de acord și probabil că nu se referă numai la candidații USR-ului și probabil că nu sunt numai în cele două, sunt umane și sunt firești, fie că sunt intenționate, fie că nu, și atunci tot umane sunt.

Problema, însă, este că senzația mea, repet, de istoric, e că cineva vrea acum să acopere cu o perdea de fum dezastrul electoral al USR-ului, pentru că atrăgând atenția asupra acestor erori, nimeni nu se mai uită la scorul electoral general al â al Alianței Dreapta Unită. Cred că asta este problema reală, pentru că eu încerc să văd lucrurile în mare, nu mă mai uit la detalii”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *