Ana Baniciu împlinește astăzi 31 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, dar și cea mai bună prietenă, Raluka

Ana Baniciu împlinește astăzi 31 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, dar și cea mai bună prietenă, Raluka

Ana Baniciu împlinește astăzi 31 de ani, iar artista își aniversează ziua de naștere alături de soțul ei, în Marrakech, Maroc. Edy Kovacs i-a transmis un mesaj emoționant celei care îl va face în curând tată. Vedeta a primit o urare specială și din partea celei mai bune prietene, artista Raluka.

Ana Baniciu își sărbătorește ziua de naștere. Artista a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Cu ocazia acestei zile, Edy Kovacs a făcut o postare emoționantă pentru soția lui.

„La mulți ani, soția mea și iubirea mea!”, a scris Edy Kovacs la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory, potrivit Spynews.

„Ana mea, să fii sănătoasă! Fericită ești și așa să rămâi. 31 vine cu iubirea supremă, așa că îmi doresc pentru tine să fii calmă și liniștită… să fie așa cum ai visat! La mulți ani, Ana mea! Te iubesc! 😘”, a scris cântăreața pe Instagram.

Ana Baniciu este însărcinată

În septembrie 2023, Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios după o relație de mai mulți ani. Mireasa a fost cea care a atras apoi toate privirile, la altar a fost condusă de tatăl ei, Mircea Baniciu. Îmbrăcată într-o rochie albă, de tip sirenă, Ana Baniciu a fost numai un zâmbet la cununia religioasă cu Edy Kovacs. Zâmbetul nu i-a dispărut de pe chip cântăreței nici acum, căci a dat o mare veste, chiar la începutul acestui an.

Ana Baniciu este însărcinată cu primul ei copil. Pe Instagram, vedeta și soțul ei au distribuit mai multe fotografii în care artista apare cu burtica la vedere.

Ana Baniciu spune că e în luna a patra de sarcină, iar soțul ei dezvăluie sexul bebelușului: vor avea un băiețel. Vedeta a ținut și să menționeze că ea și soțul, Edy Kovacs, trăiesc acum cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește! Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu! Mulțumesc, mama!🙏🏻♥️”, a transmis Ana Baniciu.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share