Un copil de patru ani din Rădăuți a căzut de la etajul al doilea al blocului. Minorul nu a suferit nicio rană vizibilă

Un copil de patru ani din Rădăuți a căzut de la etajul al doilea al blocului. Minorul nu a suferit nicio rană vizibilă

Un copil de patru ani din Rădăuţi a scăpat fără nicio rană vizibilă după ce a căzut, marți seara, de la balconul apartamentului situat la etajul al doilea al blocului, informează News Bucovina.

Incidentul a avut loc marţi seara, când mama copilului de patru ani s-a dus într-o altă cameră a apartamentului, pentru a-i schimba scutecul fetiţei de 9 luni, iar băieţelul a rămas nesupravegheat.

Acesta s-a urcat pe un scaun de birou aflat în balconul apartamentului, după care a împins plasa de insecte de geam şi a căzut în gol de la o înălțime de aproape 7 metri, direct pe sol.

Potrivit sursei citate, copilul a fost găsit conștient și cooperant de mama sa, care l-a dus în casă, iar apoi a sunat la 112.

Ajunşi la faţa locului, echipajul de pe ambulanţă i-a acordat primele îngrijiri medicale minorului, care prezenta leziuni vizibile, fiind diagnosticat preliminar cu “Traumatism Cranio-Cerebral cu contuzie occipitală”.

Băieţelul şi mama sa au fost transportaţi la Spitalul din Rădăuți pentru investigații suplimentare de specialitate.

Presa locală mai scrie că în acest caz urmează să fie informată și DGASPC Suceava pentru a efectua verificări conform competențelor.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share