Horoscopul dragostei, săptămâna 6 – 12 mai. Magia plutește în aer. Trei zodii dau lovitura și ar putea să-și întâlnească jumătatea

Horoscopul dragostei, săptămâna 6 – 12 mai. Magia plutește în aer. Trei zodii dau lovitura și ar putea să-și întâlnească jumătatea

Pe 7 mai, când Luna Nouă în Taur începe să își împrăștie energiile peste tot în Univers, stabilitatea va deveni ținta principală a tuturor cuplurilor. Chiar și cele aflate la început de drum vor dori să găsească metode care să le garanteze un viitor frumos, lipsit de probleme și neînțelegeri.

Apoi, pe data de 8, când Luna în Taur formează o conjuncție cu Jupiter în Taur, zodiile vor începe să se entuziasmeze mult mai ușor când se vor gândi la iubire. Fluturii din stomac își vor întinde aripile și le vor ajuta pe semne să privească pline de încredere la persoana iubită. Și fiindcă în dragoste și în război orice este permis, nu este exclus să vedem cum nativii cu inimă de gheață vor dezbrăca armura și se vor lăsa învăluiți de iubire. Ba mai mult, aceștia vor ajunge să se topească în suflarea fierbinte a sărutărilor primite de la jumătățile lor.

Îndrăgostiții din zodiac vor avea mai multă grijă de nevoile lor emoționale și vor fi mai atenți la modul în care se comportă unul în preajma celuilalt. După ce traversează și constelația Gemenilor, Luna ajunge în Rac, moment în care le va arăta semnelor ce înseamnă empatia și grija.

Cum îţi dai seama cât de proaspăt este un ou. Testul simplu pentru care ai nevoie doar de un pahar cu apă

Berbec

Relația ta va fi supusă unor teste în aceste zile, însă ai toate șansele să faci încă o dată echipă bună cu partenerul/a și să învingeți obstacolele. La finalul săptămânii, îți vei mulțumi că nu ai căzut pradă tentațiilor și că ai luptat pentru iubire.

Taur 

Tensiunile din cuplul tău se vor atenua încă de la începutul săptămânii, în momentul în care tu și jumătatea ta veți înțelege că doar comunicarea poate rezolva problemele. De acum înainte, o să purtați doar discuții liniștite.

Gemeni 

Tu și sufletul pereche aveți ocazia să vă cultivați onestitatea în această perioadă delicată. Deși veți fi tentați să folosiți minciuni nevinovate pentru a evita conflictele, energiile astrale vă vor încuraja să nu recurgeți la astfel de tertipuri.

Invenție revoluționară demnă de filmele SF. Levitația a devenit posibilă. Cum am putea vedea oameni plutind în aer

Rac 

Dacă ești singur/ă și întâlnești pe cineva care îți stârnește interesul, s-ar putea să vrei ceva mai mult cu persoana respectivă. Dă-ți voie să te îndrăgostești și renunță la scutul pe care îl țineai de ceva vreme în dreptul inimii! Doar așa vei afla din nou cum se simte iubirea.

Leu

Micile compromisuri pe care tu și partenerul/a le faceți vă vor întări legătura. Profită de aceste zile pentru a-i arăta celui/ei de lângă tine că și tu ești dispus/ă să renunți la anumite dorințe pentru a face lucrurile să funcționeze.

Fecioară 

Rănile din trecut se pot redeschide când îți este lumea mai dragă, iar în această săptămână vei lucra mai mult la vindecarea lor. Din fericire, ai susținerea jumătății tale, care încearcă permanent să îți arate că iubirea nu înseamnă suferință. Lasă-ți inima mângâiată de grija sa!

Horoscopul săptămânii 6 – 12 mai. Zodiile trec prin toate emoțiile. Mulți vor înțelege acum că au uitat să trăiască și să admire minunile din jur

Balanță 

În această săptămână, îți dai seama cât de important este să te simți bine tu cu tine și câtă nevoie aveai de o pauză de la viața socială agitată. Chiar dacă nu îți vei găsi iubirea nici în zilele care urmează, vei fi mulțumit/ă să ai pauze mai dese în care stai doar tu cu tine.

Scorpion 

Înțelegerea nevoilor persoanei de lângă tine te va ajuta să stabilizezi relația voastră, care de ceva timp era în permanență zguduită de nesiguranțe. Bucură-te că poți trece dincolo de aparențe și că reușești să nu mai privești cu suspiciune omul iubit!

Săgetător 

În aceste zile, reușești să rezolvi toate probleme din cuplu și să trăiești în armonie alături de partener/ă. Chiar dacă în trecut ați mai avut parte de conflicte, acum totul va fi diferit, căci energiile astrale nu vă permit să vă agitați inutil.

Cum se aprinde, de fapt, Lumina Sfântă. Dezvăluirile unui părinte despre detaliile neștiute ale miracolului de Paști

Capricorn 

Dacă ești singur/ă, în perioada 6 – 12 mai ai toate șansele să îți găsești fericirea în plan amoros, scriu astrologii. Nu te lăsa totuși dus/ă de val din prima clipă, căci pericolele existente la fiecare pas te pot descuraja. Acționează calm, indiferent cât de tare ți se aprind călcâiele după cineva.

Vărsător

Problemele din cuplu îți vor ocupa mare parte din timp în această săptămână, însă ai puterea să le rezolvi dacă renunți la orgoliu și dacă îi ceri jumătății tale să îți spună sincer ce simte. Ascultă cu atenție tot ce are de zis și caută soluții care să vă mulțumească pe amândoi.

Pești 

Reducerea barierelor emoționale te va ajuta să te apropii din ce în ce mai tare de sufletul pereche. Dă-i voie să te cunoască așa cum ești și să îți facă pe plac dacă nu se simte deranjat să stea la dispoziția ta 24 de ore din 24.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci carne arsă la grătar

Please follow and like us:
Pin Share