Șefii lui UTA Arad pun condiții pentru Mircea Rednic. “Îi mărim salariul dacă face asta”

Șefii lui UTA Arad pun condiții pentru Mircea Rednic. “Îi mărim salariul dacă face asta”

Șefii celor de la UTA Arad vor să îi pună condiții lui Mircea Rednic în momentul în care îi vor mări salariul. Tehnicianul arădenilor a explicat că nu poate câștiga mai puțini bani decât ultimii doi antrenori ai echipei. Având în vedere performanțele din acest sezon.

Șefii lui UTA Arad pun condiții pentru Mircea Rednic. “Îi mărim salariul dacă face asta”

Arădenii se pregătesc de ultimul meci din acest campionat cu Dinamo. Înainte de acest duel, Mircea Rednic a cerut un salariu mai mare, iar șefii lui UTA Arad sunt pregătiți să i-l ofere, însă pun condiții.

Alexandru Meszar susține că tehnicianul arădenilor merită mărirea de salariu și îi recunoaște meritele pentru performanțele din acest sezon. UTA termină acest campionat pe primul loc în play-out, loc de baraj pentru Europa.

Meszar a explicat ce va trebui să facă Rednic după schimbarea contractului și creșterea salariului. Antrenorul va avea ca obiectiv să o ducă pe UTA Arad în finala Cupei României, pe care va trebui să o și câștige. Pe lângă acest lucru, șefii formației arădene vor să prindă și un loc în play-off.

“E clar că vom discuta și despre o mărire de salariu, deoarece domnul Rednic chiar o merită. Iar din campionatul viitor evident că și noi suntem de acord cu domnul Rednic. Și ne vom propune și mai mult cu UTA.

Obiectivul o să fie clar: calificarea în play-off și un parcurs cât mai lung în Cupa României. Ne dorim finala și chiar câștigarea acesteia. Însă, toate aceste lucruri le vom discuta cu Mircea Rednic după meciul cu Dinamo.

Noi vom încerca să îi punem la dispoziție domnului Rednic tot ceea ce își dorește dânsul. Totul pentru îndeplinirea noilor obiective”, a declarat Alexandru Meszar, conform ProSport.

Conducerea lui UTA Arad, mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Dinamo: “Vor avea o primă pentru victorie”

“Eu știu că băieții sunt cu gândul la vacanță și la familiile lor de acasă, dar îi rog să se concentreze și pe acest ultim meci cu Dinamo. După acest meci jucătorii vor pleca direct spre casele lor și eu sunt convins că ei așteaptă vacanța.

Dar, să știți că vor avea și o primă de victorie, iar eu aș vrea să nu uite că tot pe același teren și în fața aceluiași adversar am pierdut în ultima etapă din sezonul regular calificarea în play-off. Doresc ca de această dată să ne luăm revanșa. Și îi rog pe jucători să fie foarte concentrați pentru acest meci.

Mai este un lucru foarte important pe care doresc să îl transmit băieților, cel pe care jucătorii noștri trebuie să îl audă și să îl înțeleagă foarte bine. Unii dintre ei ar trebui să primească și o prelungire de contract. Dar această prelungire depinde și de acest meci cu Dinamo.

Prelungirea contractelor pentru unii jucători o vom face și în funcție de cum se vor descurca cei care își doresc prelungirea în acest meci. Acest meci ar putea, deci, să fie foarte important pentru soarta unora dintre ei”, a mai spus Alexandru Meszar pentru sursa citată.

Please follow and like us:
Pin Share