Se știe unde vrea Elias Charalamobous să antreneze după plecarea de la FCSB! Dezvăluirile care îl vor îngrijora pe Gigi Becali: „Asta mi-a povestit”

Se știe unde vrea Elias Charalamobous să antreneze după plecarea de la FCSB! Dezvăluirile care îl vor îngrijora pe Gigi Becali: „Asta mi-a povestit”

Christou Paraskevas, fost fotbalist în România la U Cluj și Pandurii Tg. Jiu, apropiat al lui Elias Charalambous, a dat detalii mai puțin știute despre situația și aspirațiile antrenorului care a dus titlul FCSB-ului după o pauză de 9 ani. În prezent impresar, Paraskevas a dezvăluit că marele vis al lui Charalambous este să antreneze naționala Ciprului.

Dezvăluiri inedite despre Elias Charalambous: „N-ar accepta niciodată să fie doar o păpușă”

Christou Paraskevas a evoluat în România ca fotbalist timp de două sezoane și jumătate, în perioada 2012-2015. Fostul stoper a prins, în calitate de căpitan, parcursul fabulos al celor de la Pandurii Tg. Jiu în grupele UEFA Europa League.

Forțat să se retragă prematur la vârsta de 31 de ani din cauza unor probleme la inimă, Christou Paraskevas s-a orientat către cariera de impresar. Fostul internațional cipriot este bun prieten cu Elias Charalambous, antrenorul adus de Gigi Becali la FCSB în martie 2023.

”Elias e ca și fratele meu. Toată lumea s-a bucurat în Cipru pentru că a cucerit titlul în România. E primul antrenor din țara noastră care câștigă un trofeu peste hotare. A fost greu, fiindcă nu avea experiență. Și știți ce dificil e să lucrezi la FCSB.

Dar a făcut o treabă extraordinară. Sunt convins că acolo e foarte iubit de patron, de colegii din staff, de jucători. Mi-a povestit că a găsit la București condiții senzaționale, profesioniste sută la sută. Știu că lumea tot vorbește în România despre faptul că Becali dictează tot, peste mâna antrenorilor.

Dar Elias n-ar accepta niciodată să fie doar o păpușă. Îl cunosc foarte bine. N-a avut vreo problemă de genul să i se dicteze echipa sau să i se spună cum să facă pregătirea. Iar cu Becali am înțeles că s-a întâlnit doar de două-trei ori!”, a declarat Christou Paraskevas, potrivit sportpesurse.ro.

Se știe unde vrea Elias Charalamobous să antreneze după plecarea de la FCSB! Dezvăluirile care îl vor îngrijora pe Gigi Becali: „Asta mi-a povestit”

Christou Paraskevas a anunțat că Elias Charalambous va semna prelungirea contractului cu FCSB, scadent în vara acestui an. „Fratele” antrenorului cipriot a mărturisit că cel mai mare vis al lui Charalambous este să antreneze naționala Ciprului, adversara României din grupele UEFA Nations League.

”Elias semnează prelungirea cu FCSB. E tot ceea ce-și dorește acum. Merită să continue după succesul din campionat. Greul abia începe însă, în Champions League. Am fost alături de Elias la câteva partide la București.

Cu siguranță voi reveni pentru meciurile europene. El e focusat total pe ceea ce are de făcut în continuare la FCSB, iar visul lui e ca, peste câțiva ani, să poată ajunge selecționerul Ciprului. Ce antrenor nu și-ar dori asta?”, a mai spus fostul fotbalist de la U Cluj și Pandurii Tg. Jiu.

Apropiatul lui Charalambous anunță „greul” pentru FCSB: „Urmează o misiune complicată”

După câștigarea campionatului, FCSB și Gigi Becali se pregătesc pentru parcursul în cupele europene. Visul patronului roș-albaștrilor este de a accede în grupele UEFA Champions League. Paraskevas a tras un puternic semnal de alarmă și a venit cu o propunere de fotbalist pentru finanțator.

„Pentru FCSB va urma o misiune foarte complicată în Europa. Echipa va avea nevoie și de șansă pentru a putea trece de tururile preliminarii. Dar, indiferent cât de greu e în Champions League, nu știi niciodată cum poți da lovitura dacă-ți pregătești competiția cu atenție”

Mă gândesc și să propun niște nume pentru un eventual transfer. Am deja în minte un interesant winger stânga din liga cipriotă, pe postul ocupat acum de Florinel Coman. Sigur că FCSB îl mai are acolo pentru continuitate pe Octavian Popescu, dar orice echipă mare își face planuri cu dubluri valoroase pe fiecare poziție”, au fost cuvintele lui Christou Paraskevas.

Please follow and like us:
Pin Share