Horoscop rune 20-26 mai 2024. Mihai Voropchievici: două zodii, puse pe scandal

Horoscop rune 20-26 mai 2024. Mihai Voropchievici: două zodii, puse pe scandal

Horoscop rune 20-26 mai 2024. Mihai Voropchievici lansează câteva avertismente interesante pentru o serie de zodie. Previziunile, făcute în exclusivitate pentru FANATIK, sunt unele atipice!

Horoscop rune 20-26 mai 2024. Previziunile lui Mihai Voropchievici

Berbecii trebuie să se pregătească să înceapă o viață nouă. Li se anunță un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice, dar și psihice. Așadar, pentru nativii de foc apar oportunități unice.

Taurii primesc un mesaj dublu deoarece au câteva frământări vizavi de starea de sănătate a unei persoane dragi. Sunt sfătuiți să se relaxeze, căci persoanele dragi lor se bucură de o sănătate excelentă.

Gemenii au aproape ca certitudine faptul că o persoană care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Cu alte cuvinte, în oricare zi a săptămânii se pot trezi cu o cutie în fața ușii, cu un colet surpriză.

Racii au o săptămână mai anevoioasă. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Este recomandat ca tot ceea ce vor face să fie cu prudență, să fie cu ochii în patru.

Horoscop rune 20-26 mai 2024. Leii sunt anunțați că trebuie să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Nativii de foc nu trebuie să își caute norocul prea departe de căminul lor.

Fecioarele vor afla un adevăr important care le va marca sau schimba viața. Este un marcaj foarte important care vine pe destin. Balanțele, în schimb, primesc și ele un mesaj foarte frumos din partea runelor.

Nativii de aer sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile legate de trecut. E bine ca Balanțele să privească mai atent spre prezent și viitor și să nu se mai mâhnească gândindu-se la anumite episoade ale trecutului lor.

Capricornii și Peștii, puși pe harță

Scorpionii pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă doar angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Deci, pentru Scorpioni, e timpul să facă un consiliu de familie.

Săgetătorii au o săptămână prolifică. Au parte de fertilitate și belșug, iar peste puțin timp toate visele lor se vor împlini. Capricornii, în schimb, vor susține o bătălie furtunoasă sau o dispută.

Pentru asta, ar trebui să își mobilizeze forțele, însă runa vine și îi surprinde. Ar fi bine să nu se implice în vreun scandal căci ei vor avea de câștigat oricum, chiar și fără ceartă.

Horoscop rune 20-26 mai 2024. Vărsătorii sunt ceva mai protejați de Divinitate în intervalul 20-26 mai 2024. Sunt feriți de toate forțele malefice din Univers. Peștii, la fel ca și Capricornii, au chef de mici bătălii. Și în cazul lor, runa vine și spune că e bine să evite conflictele.

 

Please follow and like us:
Pin Share