S-a stabilit arbitrul derby-ului Rapid – FCSB. Gigi Becali l-a făcut praf la începutul sezonului

S-a stabilit arbitrul derby-ului Rapid – FCSB. Gigi Becali l-a făcut praf la începutul sezonului

Chiar dacă au câștigat titlul de campioni în urmă cu câteva runde, ”roș-albaștrii” vin în Giulești cu gândul să pună capăt serie de cinci întâlniri consecutive fără victorie în fața marii rivale.

Szabolcs Kovacs, arbitrul meciului Rapid – FCSB

Derby-ul Rapid – FCSB, care închide play-off-ul din SuperLiga, se va disputa duminică, 19 mai, de la ora 21:00. Pentru acest joc, CCA a decis să-l trimită pe arbitrul Szabolcs Kovacs, fratele mult mai celebrului Istvan.

Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenții Ciprian Danșa și Doru Lucaciu, iar arbitrul de rezervă a fost delegat Iulian Călin. În camera VAR se vor afla Horia Mladinovici și Vasile Marinescu, iar observator de arbitri a fost trimis Marian Salomir.

Szabolcs Kovacs, în vârstă de 36 de ani, a fost implicat într-un scandal de proporții după meciul FC Voluntari – FC Hermannstadt, scor 1-1, din etapa a 24-a din SuperLiga, în care a acordat un penalty pentru gazde după intervenția VAR.

Atacantul ilfovenilor Andrei Dumiter l-a acuzat pe ”central” pentru felul cum se adresează jucătorilor. El a dezvăluit faptul că arbitrul i-a transmis pe teren că ”la următoarea fază mă execută”.

Szabolcs Kovacs, luat în colimator de Gigi Becali

Și Gigi Becali a avut o reacție vehementă la adresa lui Szabolcs Kovacs. După ce FCSB a pierdut prima partidă din acest sezon, la finalul lunii august, în deplasare cu UTA Arad, omul de afaceri a avut un discurs agresiv.

Latifundiarul din Pipera a acuzat penalty-ul din care UTA a deschis scorul și care a fost acordat de ”centralul” George Găman după intervenția din camera VAR a fratelui mai mic al lui Istvan Kovacs.

”De atâția ani de când sunt în fotbal, ne-am luptat cu unul care e la putere. Iar acum l-a adus și pe fratele lui, să mă biruiască. Lui Găman nu-i reproșez nimic, pentru că e limitat la arbitraj, dar i s-a făcut frică lui Găman că i-a spus fratele lui Istvan Kovacs că e penalty și a dat”, a declarat atunci Becali.

Pentru afirmațiile defăimătoare pe care le-a făcut la adresa fraților Kovacs, patronul lui FCSB a fost amendat cu 25.000 de lei de Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal.

Please follow and like us:
Pin Share