Colosul din Finlanda care intră pe piața din România. Sunt locuri de muncă disponibile

Colosul din Finlanda care intră pe piața din România. Sunt locuri de muncă disponibile

Mult așteptatul restaurant de tip fast-food din Finlanda își face intrarea pe piața din România. Odată cu inaugararea acestui local au apărut noi locuri de muncă.

Colosul din Finlanda care intră pe piața din România. Primul restaurant s-a deschis la Râmnicu Vâlcea

Hesburger, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din Finlanda și țările Baltice intră pe piața din România își deschide primul restaurant la Râmnicu Vâlcea. Hesburger operează în prezent în 9 țări și are peste 470 de restaurante.

Primul restaurant Hesburger din România s-a deschis în centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, la etajul doi. Restaurantul se întinde pe o suprafață de 80 de metri pătrați și a avut parte de o investiție de 300.000 euro. Prin inaugurarea acestui nou local, au fost create 30 de noi locuri de muncă.

Care sunt planurile de expansiune. „Ne propunem să deschidem 10 noi restaurante Hesburger la nivel național în primul an”

În următorul an, Hesburger își propune să deschidă 10 restaurante noi, în mai multe orașe din România, inclusiv București. Aceștia iau în calcul o investiție de peste 8 milioane de euro.

„Am decis să intrăm pe piața din Romania în urma unei analize amănunțite a pieței locale și credem în potențialul de dezvoltare de aici. Avem o experiență solidă de expansiune în regiune, în special în țările Baltice și în Bulgaria. În prezent, avem discuții pentru locații noi în diferite orașe din România, printre care și București. Ne propunem să deschidem 10 noi restaurante Hesburger la nivel național în primul an, în urma unor investiții de peste 8 mil. euro”, spune Ieva Salmela, International Development & Marketing Director Hesburger.

Hesburger este un business de familie, cu o istorie de peste 50 de ani. Compania finlandeză a fost înființată de soții Heikki și Kirsti Salmela, în 1966, în micul oraș Naantali.

De-a lungul anilor, Hesburger și-a extins lanțul de restaurante la nivel internațional. În 2023, au ajuns la o cifră de afaceri de 286 milioane de euro, pentru restaurantele Hesburger din Finlanda, și 172 milioane de euro, pentru cele situate în afara Finlandei.

Hesburger are peste 6.000 de angajați doar în Finlanda, iar, la nivel internațional, numărul total al angajaților depășește 8.700 de persoane.

Please follow and like us:
Pin Share