Bărbat dat în urmărire națională, prins de un polițist aflat în timpul liber. Ce pedeapsă are de executat individul

Bărbat dat în urmărire națională, prins de un polițist aflat în timpul liber. Ce pedeapsă are de executat individul

Un polițist aflat în timpul liber a prins, duminică, un bărbat dat în urmărire națională. Individul are de executat o pedeapsă cu închisoarea de trei ani și șase luni.

Fugraul a fost prins într-un parc

Bărbatul în vârstă de 44 de ani era dat în urmărire națională încă de pe data de 18 mai 2021, atunci când Judecătoria Oltenița a emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce a fost prins conducând fără permis.

Timp de trei ani, bărbatul a fugit de autorități, însă, duminică, mașina condusă de acesta le-a atras atenția polițiștilor din Sectorul 3 al Capitalei.

Fără să știe că la volan se afla un fugar dat în urmărire națională, oamenii legi au oprit mașina acestuia, însă individul a abandonat autoturismul și a fugit.

”Duminică, 19 mai 2024, un poliţist din cadrul Poliţiei Capitalei, aflat în timpul liber,  a procedat la prinderea şi imobilizarea unui bărbat, în vârstă de 44 de ani,  care figura urmărit naţional.

La data menţionată, în jurul orei 12.30, poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, într-o zonă din Sectorul 3, au observat în trafic un autoturism, condus de către un bărbat, al cărui comportament afişat le-a atras atenţia.

Astfel, s-a procedat la urmărirea şi oprirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, context în care şoferul a oprit, apoi a abandonat autoturismul şi a fugit”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei,

În acel moment a intrat pe fir, un poliţist din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul Investigaţii Criminale, aflat în timpul liber, care l-a urmărit pe bărbat, ”reuşind prinderea şi imobilizarea acestuia într-un parc din proximitate”.

Individul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule

După ce l-au legitimat, oamenii legii au constatat că bărbatul de 44 de ani, originar din Călărași, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mai mult, în urma verificărilor aceștia au descoperit că individul era dat în urmărire națională de mai bine de trei ani pentru că avea de executat o pedeapsă pentru aceeaşi infracţiune.

Acum, acesta se află încarcerat într-un penitenciar și urmează să fie judecat pentru faptele sale.

Please follow and like us:
Pin Share