Imagine rară cu fiica vitregă a Mihaelei Borcea. Beatrice are 26 de ani, iar fosta soție a lui Cristi Borcea a petrecut alături de ea. „Îți doresc să strălucești”

Imagine rară cu fiica vitregă a Mihaelei Borcea. Beatrice are 26 de ani, iar fosta soție a lui Cristi Borcea a petrecut alături de ea. „Îți doresc să strălucești”

Mihaela Borcea și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a publicat imagini cu Beatrice, fiica partenerului ei, Sorin Rap. Fosta soție a lui Criti Borcea i-a transmis un mesaj în mediul virtual, alături de care a atașat imagini cu toată familia.

„Frumoasa mea fiică vitregă Beatrice nu avem același sânge, dar împărtășim aceeași dragoste și acesta este singurul lucru care contează cu adevărat într-o FAMILIE. Draga mea fetiță mă bucur că te am în viața mea, iar astăzi cu prilejul celei de-a 26-a aniversări iți doresc să strălucești de fericire, să-i cucerești pe cei din jur cu frumusețea ta și să uimești lumea înconjurătoare cu bunătatea ta.

Draga mea, îți doresc tot ce-i mai bun în viață, și mai ales sănătate, fericire, împlinire și armonie sufletească. La mulți ani!”, a scris Mihaela Borcea pe contul de socializare.

Mihaela și Sorin Rap se căsătoresc religios

Mihaela Borcea se căsătorește religios cu Sorin Rap, bărbatul cu care are o relație de aproximativ nouă ani. Într-un interviu pentru Cancan, fosta soție a lui Cristi Borcea a dezvăluit și motivul pentru care nu face cununia religioasă.

În anul 2011, Mihaela Borcea și omul de afaceri Cristi Borcea au divorțat. Chiar dacă s-au separat, ei au continuat să aibă o relație bună de dragul copiilor lor, dar și de dragul afacerilor.

Multă vreme, Mihaela Borcea a fost administratorului hotelului familiei Borcea din Olimp. Discretă cu viața personală, Mihaela Borcea și-a găsit fericirea după divorțul de afacerist, de nouă ani trăiește o poveste de iubire alături de Sorin Rap, un fost polițist.

Acum cei doi vor să facă următorul pas și în curând se vor căsători religios.Anunțul a fost făcut chiar de Mihaela Borcea. „Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu”, a declarat fosta soție a lui Cristi Borcea, care exclude o cununie civilă cu Sorin Rap. „Fără acte. Acestea nu țin loc de dragoste”, a completat ea.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share