Marcel Ciolacu: Nu sunt ferm convins că nu vom avea candidat comun cu PNL la alegerile prezidențiale

Marcel Ciolacu: Nu sunt ferm convins că nu vom avea candidat comun cu PNL la alegerile prezidențiale

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, nu exclude ca PSD și PNL că aibă candidat comun la alegerile prezidențiale din septembrie. Ciolacu a sugerat că nu e deranjat de afișele electorale din țară care deja-l promovează pe Nicolae Ciucă, liderul liberalilor, pe de altă parte a înțepat un pic PNL-ul.

 

Ciolacu, despre alegerile prezidențiale

 

Întrebat, la Realitatea PLUS, dacă PSD și PNL vor avea candidat comun la prezidențiale, Marcel Ciolacu s-a limitat la a spune că „vom vedea după 10 iunie”, adică după ce se încheie alegerile locale și europarlamentare.

Ciolacu a mai adăugat că nu este convins că PSD și PNL nu va ieși cu un candidat comun la prezidențiale, informează G4Media.

Pe de altă parte, liderul PSD și-a menținut poziția că nu e obligatoriu să fie el candidatul partidului. Acesta a insistat că „s-a schimbat PSD-ul față de cum îl știați dumneavoastră” și că „e normal să avem o competiție în partid pentru prezidențiale”.

 

Ciolacu: La PNL nu e niciun scandal până e pus președintele în funcție

 

Ciolacu a atacat apoi voalat PNL-ul, susținând că în PSD lucrurile se decid și rămân stabile printr-un congres, „spre deosebire de PNL, unde nu e niciun scandal până e pus președintele în funcție, ca apoi să caute soluții să-l scoată…”.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu a exclus ca PSD să-l susțină pe Mircea Geoană în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Please follow and like us:
Pin Share