De ce nu e bine să îți pui hainele în dulapul din camera de hotel imediat cum ajungi acolo. Explicația te va surprinde

De ce nu e bine să îți pui hainele în dulapul din camera de hotel imediat cum ajungi acolo. Explicația te va surprinde

Nimic nu se compară cu sentimentul de a ajunge în camera de hotel după un drum obositor. Multe persoane au tendința de a-și despacheta hainele imediat cum se cazează. Iată de ce nu este bine să îți pui hainele în dulapul hotelului, imediat după ce ai ajuns în cameră.

De ce este greșit să îți pui hainele în dulapul hotelurilor

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei vacanțe este cazarea. Toată lumea vrea să se simtă bine atunci când este departe de casă, așa că optează pentru cele mai bune variante, în funcție de buget.

Românii și nu numai au un obicei clasic la care nu renunță ori de câte ori se cazează la hoteluri. Și anume, imediat după ce au ajuns în camera de hotel, încep să își despacheteze bagajul.

Până aici, nimic nu este greșit. Însă, în momentul în care mută hainele din bagaj în dulapul din camera de hotel, comit una dintre cele mai mari greșeli. Deși poate suna ciudat, acest gest îi expune la o mulțime de pericole.

Obiceiul pe care multe persoane îl au a fost analizat de un medic. Jason Sight a vorbit pe înțelesul tuturor despre pericolul din spatele acestei acțiuni și a explicat de ce nu ar mai trebui nimeni să facă așa ceva.

Pericole pe care le ascund dulapurile din camerele de hotel

Potrivit explicațiilor medicului, dulapurile hotelurilor sunt adevărate focare. În special, cele care sunt din lemn și au anumite crăpături, pot adăposti ploșnițe. Ploșnițele sunt greu de observat, iar odată intrate în țesături sau în bagaje, este foarte greu să mai scapi de ele.

”Câți dintre voi vă despachetați hainele din valiză și le puneți în dulap la hotel? Vreau să știu, pentru că dulapurile de hotel, în special cele din lemn sau care au rosturi și crăpături, reprezintă un risc de infestare cu ploșnițe. Nu doar paturile au ploșnițe.”, a spus acesta pe TikTok.

Nu doar medicul Jason Sight a vorbit despre acest subiect, ci și un medic dermatolog. Hannah Kopelman susține teoria lansată de Sight și îi sfătuiește pe toți turiștii să folosească, mai degrabă, umerașele din dulap. Dacă frica de ploșnițe este mare, atunci pot opta pentru păstrarea hainelor în pungi de plastic.

”Dacă există crăpături/găuri în mobilier, poate fi o cale pentru pătrunderea ploșnițelor. Așa că, de obicei, recomand oamenilor să-și păstreze hainele în pungi de plastic sau agățate pe umeraș. Sau chiar să evite dulapurile, dacă le e teamă de ploșnițe”, a spus medicul, potrivit newsweek.

Specialiștii sunt de părere că în orice încăpere unde există mobilă de lemn, există și șansa ca acolo să se afle ploșnițe. Tocmai de aceea, pentru a evita astfel de incidente, turiștii sunt sfătuiți să își țină bagajele în baie.

Please follow and like us:
Pin Share