Filmul care a făcut furori în toată lumea a ajuns pe Netflix! E în premieră pentru publicul din România și te va ține cu sufletul la gură

Filmul care a făcut furori în toată lumea a ajuns pe Netflix! E în premieră pentru publicul din România și te va ține cu sufletul la gură

Filmul care a făcut furori în toată lumea a ajuns pe Netflix. Vorbim despre o producție în premieră pentru publicul din România, care a fost așteptată încă de la finalul anului trecut.

Filmul care a făcut furori în toată lumea a ajuns pe Netflix

Vești bune pentru abonații Netflix din România și nu numai. După lungi întregi de așteptare, filmul care a făcut furori în toată lumea va fi disponibil și pe platforma de streaming. Despre ce este vorba?

Godzilla Minus One este disponibil pe Netflix și pe servicii precum Apple TV și Google Play. Scris și regizat de Takashi Yamazaki, Godzilla Minus One a debutat în cinematografe pe 1 decembrie 2023 și a avut încasări de 112 milioane de dolari la nivel mondial, potrivit Box Office Mojo.

De altfel filmul a avut și cele mai mari încasări în SUA. De asemenea, a câștigat premiul Oscar 2024 pentru cele mai bune efecte vizuale, devenind primul film din istoria de șapte decenii a francizei Godzilla care a fost nominalizat la Oscar.

Iar acum, abonații din România și nu numai îl vor putea vedea de acasă, ori de câte ori doresc acest lucru. Godzilla Minus One este în prezent difuzat în toată lumea pe Netflix începând cu 1 iunie 2024.

Cine nu poate să urmărească Godzilla Minus One

Există însă și excepții. Mai exact, anumiți abonați nu vor putea vedea producția. Aceasta nu e disponibilă în Japonia și Franța, a precizat distribuitorul filmului, Toho International, într-un comunicat de presă.

Pe Netflix, filmul poate fi subtitrat și dublat în japoneză, engleză și în mai multe limbi în America de Nord. Menționăm faptul că producția mult așteptată a generat mari controverse.

Nu era clar când va putea fi urmărită pe Netflix. Godzilla Minus One a avut premiera în Japonia în noiembrie 2023, înainte de a ajunge în cinematografele din SUA în decembrie.

De abia în luna iunie iată însă că poate fi văzut și în România, dar și în alte țări din Europa. Referitor la motivul întârzierii, conform Forbes, acesta s-a datorat în parte unui acord contractual între Toho, studioul japonez care a creat Godzilla, și Legendary Entertainment.

Please follow and like us:
Pin Share