Fac spectacol „cocoșii” în primul meci la Euro 2024? Vezi aici cota zilei de la meciul Austria – Franța

Fac spectacol „cocoșii” în primul meci la Euro 2024? Vezi aici cota zilei de la meciul Austria – Franța

Austria – Franța este al doilea meci din cadrul grupei D de la EURO 2024. Duelul are loc pe data de 17 iunie, de la ora 22:00, în prima etapă a Campionatului European din Germania, pe Merkur Spiel – Arena din Dusseldorf. Cota zilei la MOZZART BET este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Profită acum de cota zilei în partida Austria – Franța de la EURO 2024

Austria – Franța este primul meci pentru fosta Campioană Mondială la această ediție de EURO 2024. Echipele antrenate de Ralf Rangnick și Didier Deschamps țintesc o calificare în faza următoare a Campionatului European din Germania.

Înainte de meciul direct, Austria a disputat două partide amicale cu Elveția (1-1) și cu Serbia (2-1). De cealaltă parte, Franța și-a făcut încălzirea pentru turneul final din Germania cu Luxemburg (3-0) și Canada (0-0).

De-a lungul timpului, meciurile directe au fost dominate de Franța, care în ultima partidă a înscris de două ori. Astfel, cota zilei la MOZZART BET pe care am ales-o este de 2,00 pentru pronosticul „X2 și peste 2,5 goluri”.

Franța domină meciurile directe

Partida din cadrul grupei D va reprezenta a 12-a întâlnire dintre cele două formații. Franța a câștigat opt meciuri directe, Austria doar două, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate.

În ultimul meci direct, care datează din 2022, „Les Bleus” au reușit să se impună cu scorul de 2-0 în cadrul unei partide disputate în UEFA Nations League. Mbappe și Giroud au marcat golurile decisive ale partidei.

Profită din plin de cota zilei la MOZZART BET cu pronosticul „X2 și peste 2,5 goluri”. Franța este o echipă cu un spirit al victoriei și care reușește să se motiveze bine în meciurile importante.

Franța este una dintre favoritele mari la câștigarea trofeului

Nu este un secret faptul că Franța este una dintre favoritele mari la câștigarea acestei ediții de EURO. Echipa lui Didier Deschamps, în frunte cu Kylian Mbappe, caută să se revanșeze pentru eșecul de la EURO 2020.

Atunci, într-un meci ce s-a disputat pe Arena Națională, Franța avea să fie eliminată de Elveția, la penalty-uri. Deși francezii au condus cu 3-1, Elveția a reușit să întoarcă scorul și a produs una dintre cele mai mai mari surprize din ultimii 20 de ani.

2,00 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „X2 și peste 2,5 goluri” la partida Austria – Franța

Please follow and like us:
Pin Share