Răzvan Marin, gol după un contraatac fabulos în România – Ucraina! L-a învins pe Lunin cu o bombă din afara careului

Răzvan Marin, gol după un contraatac fabulos în România – Ucraina! L-a învins pe Lunin cu o bombă din afara careului

”Tricolorii” fac un joc excepțional în debutul la EURO 2024 pe Allianz Arena din Munchen și s-au desprins pe tabela de marcaj, după ce Nicolae Stanciu deschisese scorul cu o execuție magistrală.

Gol de excepție marcat de Răzvan Marin în România – Ucraina

După o primă repriză foarte bună, ”tricolorii” au început tare și partea secundă a partidei România – Ucraina de la EURO 2024, iar Răzvan Marin a marcat golul de 2-0 cu o execuție minunată.

Era minutul 53 al întâlnirii de la Munchen, când jucătorii naționalei noastre au recuperat o minge în jumătatea proprie, iar atacantul Denis Drăguș a dat drumul unui contraatac absolut încântător.

Jucătorul care a semnat în această vară de Trabzonspor a tras după el balonul până la mijlocul terenului, acolo unde i-a pasat lui Rațiu. Fundașul dreapta a avansat 35 de metri cu mingea la picior și apoi i-a pasat în dreapta lui Dennis Man.

Fotbalistul Parmei a încercat o intrare în centru de unde să șuteze la poartă, dar a fost deposedat de Mykola Shaparenko. Doar că mingea a ajuns la Răzvan Marin. Venit din spate, mijlocașul nostru a trimis un trasor fantastic la firul ierbii de la 22 de metri.

Mingea s-a oprit direct în poarta ucrainenilor, însă trebuie să recunoaștem că golul a fost posibil și datorită unei erori mari comise de Andriy Lunin. Portarul lui Real Madrid, proaspăt câștigător de Champions League, a plonjat la șutul lui Răzvan Marin, dar mingea a trecut pe sub el.

Nebunie la Munchen după reușita lui Stanciu

”Tricolorii” au deschis scorul după o execuție de generic TV a lui Nicolae Stanciu, cel care este al cincilea căpitan din istoria naționalei la Campionatele Europene, după Costică Ștefănescu, Gică Hagi, Cristi Chivu și Vlad Chiricheș.

Stanciu a primit o minge la marginea careului de la Dennis Man și a șutat din prima cu mult efect de la 18 metri. Mingea a luat o traiectorie superbă și s-a oprit direct în vinclul porții lui Lunin.

Golul marcat de căpitanul reprezentativei noastre i-a făcut pe cei aproximativ 30.000 de suporteri români prezenți pe stadionul din Munchen să ”explodeze” de bucurie. Mai mult, unii fani au dat drumul și la torțe.

Please follow and like us:
Pin Share