Serhii Rebrov, un car de nervi după ce Ucraina a fost umilită de România la EURO 2024. A greșit numele următoarei adversare

Serhii Rebrov, un car de nervi după ce Ucraina a fost umilită de România la EURO 2024. A greșit numele următoarei adversare

România i-a dat planurile peste cap lui Serhii Rebrov. Selecționerul Ucrainei a digerat cu greu înfrângerea din meciul de debut de la EURO 2024, scor 0-3. La conferința de presă, tehnicianul în vârstă de 50 de ani a fost un car de nervi.

Rebrov, nervos după România – Ucraina 3-0. Selecționerul adversarilor noștri a clacat la conferința de presă

Ucraina era favorită certă la casele de pariuri înaintea meciului cu România. Nimeni și nimic nu prevestea succesul de poveste al „tricolorilor”, care s-au impus la scor de neprezentare în meciul de debut al Grupei E.

Serhii Rebrov, selecționerul vecinilor noștri, s-a enervat teribil după partidă. Antrenorul în vârstă de 50 de ani nu și-a putut explica cum naționala sa a pierdut în fața reprezentativei noastre.

„Ce înseamnă să fii favorit în fotbal? Să joci și să câștigi astăzi. Nu valorează nimic ceea ce făceai în urmă cu o săptămână sau un an. Iar azi am jucat slab, nu am funcționat ca o echipă”, a declarat Serhii Rebrov, după România – Ucraina 3-0.

FANATIK a stat cu ochii pe Rebrov după duelul România – Ucraina 3-0. Selecționerul din țara vecină a fost surprins cum fumează la foc automat înainte să înceapă conferința de presă. Ba, mai mult, Rebrov a făcut și o gafă colosală.

Selecționerul Ucrainei a încurcat numele următoarei sale adversare: „Trebuie să ne pregătim pentru Slovenia… Scuze, Slovacia”, a spus Serhii Rebrov.

În etapa a 2-a din Grupa E la EURO 2024, Ucraina joacă împotriva Slovaciei, care, în runda inaugurală a dat piept cu Belgia. Slovacia – Ucraina este programat vineri, 21 iunie, de la ora 16:00.

Ucrainenii, gest emoționant înaintea meciului cu România

Supărarea a fost cu atât mai mare în rândul ucrainenilor cu cât au vrut să dedice meciul cu România victimelor din războiul cu Rusia. Fotbaliștii lui Rebrov au făcut un gest care a făcut înconjurul lumii la ieșirea pe gazonul Allianz Arena.

Atât la intonarea imnului național, cât și la poza de grup, fiecare jucător al Ucrainei a fost înfășurat într-un steag în culorile galben și albastru, culorile oficiale ale poporului de peste Prut.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Please follow and like us:
Pin Share