Victoria Răileanu a născut. Actrița a ales deja și numele fiicei sale: ”Suntem cei mai fericiți”

Victoria Răileanu a născut. Actrița a ales deja și numele fiicei sale: ”Suntem cei mai fericiți”

Victoria Răileanu a născut. Actrița a ales deja numele fiicei sale. Vedeta și partenerul de viață, Adrian Ștefănescu, sunt cei mai fericiți pentru că bebelușul a venit pe lume la 3 ani de când au avut prima întâlnire.

Victoria Răileanu a devenit mamă pentru a doua oară. Îndrăgita artistă a spus ce prenume special a ales pentru fetița sa

Victoria Răileanu a devenit mamă pentru a doua oară. Îndrăgita artistă a spus ce prenume special a ales pentru fetița sa și a bărbatului cu care s-a căsătorit în vara anului trecut, într-un cadru inedit, într-o insulă grecească.

Frumoasa blondină a anunțat în urmă cu puțin timp că a venit pe lume primul copil al cuplului. Actrița a ținut secret numele pe care îl va purta cea mică, pe rețelele de socializare dezvăluind cum o alintă înainte de naștere.

Iată însă că a venit și ziua cea mare și fetița s-a născut. Micuța a primit numele Maria, care are o semnificație aparte pentru credincioși făcând trimitere la Fecioara Maria. Prenumele este purtat de multe fetițe.

Cu această ocazie artista a distribuit și o imagine cu bebelușul, din spital, dar în care nu i se observă chipul. În fotografie apare și soțul vedetei, Adrian Ștefănescu, alături de care a împlinit 3 ani de relație recent.

„Suntem cei mai fericiți din lume. Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”, este mesajul pe care l-a distribuit Victoria Răileanu pe pagina personală de Instagram, unde a primit numeroase felicitări.

Victoria Răileanu, soțul și fetița lor, Maria. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Victoria Răileanu, fericită în relația cu Adrian Ștefănescu

Victoria Răileanu este foarte fericită în relația cu Adrian Ștefănescu, alături de care și-a găsit liniștea după divorțul de primul soț. Vedeta a fost căsătorită cu Conrad Mericoffer de care s-a separat în urmă cu mai bine de 4 ani. Cei doi au un fiu, Carol.

„Au trecut 3 ani de când am ieșit la primul date cu tipul ăsta. Abia 3 ani. Abia pentru că simt că îl știu de mult mai mult timp. Abia pentru că aș fi vrut să îl știu de mai mult timp. 

Și deja pentru că au trecut prea repede, totuși. Vreau să avem toți anii înainte și să ne bucurăm de ei ca și până acum”, a transmis Victoria Răileanu pe social media, la aniversarea a 3 ani de relație.

Please follow and like us:
Pin Share