Kylian Mbappe, la pământ și plin de sânge în Austria – Franța! Imagini „horror” cu starul lui Real Madrid. Foto

Kylian Mbappe, la pământ și plin de sânge în Austria – Franța! Imagini „horror” cu starul lui Real Madrid. Foto

Kylian Mbappe a fost protagonistul reprizei secunde a meciului Austria – Franța 0-1, în prima etapă a Grupei D de la EURO 2024. Căpitanul naționalei Franței, proaspăt transferat la Real Madrid, s-a ales cu nasul spart după un duel cu fundașul austriac, Kevin Danso.

Kylian Mbappe, la pământ și plin de sânge în Austria – Franța! Imagini „horror” cu starul lui Real Madrid

Kylian Mbappe a ieșit la rampă în a doua repriză a meciului Austria – Franța. După o ratare incredibilă, unu la unu cu portarul, în startul reprizei secunde, căpitanul naționalei „Cocoșului Galic” a intrat din nou în lumina reflectoarelor în finalul meciului.

Doar că de această dată a fost vorba despre o accidentare. Kylian Mbappe a sărit să lovească mingea cu capul la o centrare venită în careul austriecilor. După ce a lovit balonul, Mbappe s-a dus cu fața direct în omoplatul fundașului Kevin Danso.

Atacantul lui Real Madrid s-a prăbușit pe gazon și a început să sângereze. Medicii au intervenit de urgență. De asemenea, imaginile arată că accidentarea lui Kylian Mbappe la nas este destul de urâtă.

În cele din urmă, Kylian Mbappe a mers în afara terenului pentru îngrijiri medicale. Atacantul naționalei lui Didier Deschamps nu a așteptat semnalul arbitrului și a intrat pe gazon. Mbappe s-a așezat pe gazon și a primit cartonașul galben din partea „centralului” Jesus Gil Manzano.

Mbappe that’s cruel🤣🤣 pic.twitter.com/Llg5QP06rv

— Frank🧠🇳🇱 (fan) (@TenHagEra) June 17, 2024

Kylian Mbappe nu a mai putut continua partida și a fost schimbat cu Olivier Giroud. Atacantul în vârstă de 25 de ani a fost decisiv în victoria obținută de Franța cu Austria. Mbappe a provocat autogolul lui Wober din finalul primei reprize.

Kylian Mbappé chocó con el hombro de Kevin Danso y debió ser REEMPLAZADO con la cara cubierta de sangre 😳 pic.twitter.com/gIlEUNgKmN

— TNT Sports Argentina (@TNTSportsAR) June 17, 2024

Antoine Griezmann, plin de sânge în Austria – Franța 0-1

Kylian Mbappe nu a fost singurul fotbalist umplut de sânge în partida disputată de Franța contra Austriei pe Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf. În minutul 46 al meciului, Antoine Griezmann a încercat să recupereze o minge pentru naționala din Hexagon la marginea terenului.

Wober, care a marcat în propria poartă în meciul cu Franța, a venit tare din spate. În urma disputei, Antoine Griezmann s-a lovit cu capul de un panou publicitar. Fotbalistul lui Atletico Madrid s-a ridicat plin de sânge.

Maximilian Wober, le CSC est mérité.

Griezmann c’est la France, on manque pas de respect à la légende comme ça pic.twitter.com/65vHDPcdCv

— BeFootball (@_BeFootball) June 17, 2024

„Centralul” spaniol nu a dictat vreo sancțiune disciplinară, ci l-a invitat pe Antoine Griezmann să primească îngrijiri medicale în afara terenului. Atacantul în vârstă de 33 de ani s-a întors pe teren cu un bandaj la cap.

Please follow and like us:
Pin Share