EURO 2024. Cum a apărut soția lui Ianis Hagi la meciul România – Ucraina. Elena a stat în tribune cu fiica lui Gică Popescu

EURO 2024. Cum a apărut soția lui Ianis Hagi la meciul România – Ucraina. Elena a stat în tribune cu fiica lui Gică Popescu

Ianis Hagi a fost susținut la meciul România – Ucraina, care a avut loc ieri pe Allianz Arena din München și s-a încheiat cu scorul 3 – 0 pentru tricolori, de tatăl său, celebrul Gheorghe Hagi, dar și de Elena, fostă Tănase, cea care i-a devenit soție de Crăciun, anul trecut.

România a spulberat, luni, 17 iunie, Ucraina cu 3-0 (1-0), în primul meci de la Campionatul European de fotbal din Germania. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au fost autorii golurilor tricolorilor, care au făcut o partidă excelentă la München, în fața a peste 35.000 de suporteri din țară.

Gheorghe Hagi l-a susținut pe fiul Ianis la meciul cu Ucraina

Printre spectatorii din tribune a fost și Gheorghe Hagi, care l-a susținut pe fiul său. Ianis a intrat pe teren a doua repriză a meciului, purtând cu mândrie pe tricou numărul 10. După meci, Gică a transmis: „O victorie istorică, un moment incredibil. Atât echipa, cât și publicul care a fost fenomenal. Ceva fantastic! Orice român visa să se întâmple acest lucru. Jucătorii și cei care răspund de binele naționalei vor crede și mai mult. Am câștigat foarte multă încredere”.

„Am riscat și am spus că vom câștiga primele două meciuri! Sunt în grafic. Felicitări băieților! Nici nu trebuie să vorbim prea mult, au făcut ceva extraordinar. E bine să vorbim de rezultat, de toți băieții. Cei care au marcat au avut execuții incredibile. Bravo lor! Atmosfera a fost ceva fantastic. Fanii noștri au dominat tot stadionul, au cântat. E și normal când echipa joacă atât de bine. Vom vedea ce va urma, eu cred că au arătat că au posibilități foarte mari”, a mai spus Gheorghe Hagi, la GSP.

Cum a apărut soția lui Ianis Hagi la meciul cu Ucraina

Nu doar de tatăl său a fost susținut Ianis Hagi la partida cu Ucraina, ci și de soția lui. Elena, fostă Tănase, a fost prezentă pe Allianz Arena din München. În tribune, ea a stat alături de Maria, fiica lui Gică Popescu. Îmbrăcată în tricoul galben cu numărul 10, o pereche de blugi și papuci cu toc, Elena a trăit cea mai mare bucurie, după ce echipa noastră a învins Ucraina.

Ianis Hagi și tricoul cu numărul 10 al echipei naționale. Foto: FRF

Pe contul ei de Instagram, Elena Hagi a și postat un clip video cu fotbaliștii români care se bucură alături de suporteri de victorie.

În ziua de Crăciun, Ianis Hagi s-a căsătorit civil cu Elena

Chiar în ziua de Crăciun, fotbalistul Ianis Hagi și iubita sa, Elena Tănase, și-au jurat iubire eternă în cadrul unei ceremonii emoționante și au spus DA în fața ofițerului Stării Civile. După logodna ce a avut loc în luna iunie a anului trecut, cuplul s-a căsătorit civil luni, 25 decembrie 2023.

Evenimentul a avut loc într-un local din nordul Capitalei, unde cei doi îndrăgostiți au organizat o petrecere grandioasă, la care au participat aproximativ 400 de invitați. Printre aceștia s-au numărat membrii familiilor celor doi îndrăgostiți și personalități importante din sportul românesc, precum părinții Simonei Halep, Gică Popescu, Gigi Becali și Gabi Balint.

Invitații au început să își facă prezența începând cu ora 15.00, iar Pindu, o formație de muzică machedonească, a întreținut atmosfera. Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena într-un cadru romantic la Paris, iar la jumătate de an de la momentul logodnei, cei doi au decis să oficializeze relația lor. Ceremonia a fost marcată de eleganță și stil, iar la fel ca în octombrie, Elena Tănase a strălucit într-o rochie de culoare roșie, alegând o variantă lungă pentru această ocazie specială. Ianis a purtat un costum negru impecabil, asortat cu o floare roșie.

Foto: Profimedia, Instagram

  

  

Please follow and like us:
Pin Share