Anunțul făcut de Radu Vâlcan despre Insula Iubirii sezonul 8. Răsturnări de situație și mult suspans în show-ul ce va reveni la Antena 1 din 15 iulie

Anunțul făcut de Radu Vâlcan despre Insula Iubirii sezonul 8. Răsturnări de situație și mult suspans în show-ul ce va reveni la Antena 1 din 15 iulie

Insula Iubirii sezonul 8 revine la Antena 1 din 15 iulie, iar prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, a dat noi detalii despre ceea ce se va întâmpla în emisiune cu cei care au venit să își testeze iubirea. Emisiunea prezentată de Radu Vâlcan va fi difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Și în acest an, Insula Iubirii sezonul 8, revine în forță și aduce telespectatorilor cinci cupluri care sunt dispuse să își testeze relația și încearcă să facă față ispitei. Radu Vâlcan a venit în întâmpinarea acestora oferind câteva informații despre noul sezon.

Se pare că în acest an este vorba despre un sezon deosebit, cu multe răsturnări de situație și multă acțiune.

Pentru mine, într-adevăr, a fost un sezon cu totul și cu totul special, pentru că eu sunt născut pe 8 februarie. Iată, luna îndrăgostiților.

De asemenea, România se afla în 2024 sub incidența cifrei 8 și nu în ultimul rând, în numerologie, cifra 8 este un simbol al infinitului, al echilibrului. Cât de echilibrate au rămas cele cinci cupluri până la final, vom vedea din 15 iulie.

De fiecare dată sunt surprins, pentru că da, sunt tipologii diferite, oamenii sunt diferiți, sunt caractere diferite și atunci cu toate aceste lucruri, situațiile care se nasc acolo și în care sunt ei sunt diferite (…)

Sunt diferite (n.r. – cuplurile), nu este niciun cuplu la fel, sunt povești interesante, ispitele sunt extrem de interesante într-adevăr, arată foarte bine. Oamenii din cupluri sunt foarte frumoși și mai mult o să îi lăsăm pe cei de acasă să îi descopere”, a mărturisit Radu Vâlcan, în cadrul unei emisiuni, potrivit Cancan.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share