Croația – Italia, meci de totul sau nimic la Euro 2024! Cota zilei vă bagă banii în buzunare

Croația – Italia, meci de totul sau nimic la Euro 2024! Cota zilei vă bagă banii în buzunare

Cele două formații nu și-au asigurat, încă, locul în faza optimilor de finală la EURO 2024, astfel că presiunea pentru ambele echipe este una cât se poate de mare, iar un pas greșit poate să însemne eliminarea din competiție. Cota zilei la MOZZART BET pentru meciul Croația – Italia este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Meci de care pe care în Grupa B de la EURO 2024. Profită acum de cota zilei pentru partida Croația – Italia

Croația – Italia este cel de-al treilea meci pentru ambele formații la EURO 2024. Dacă formația lui Luciano Spalletti a reușit să câștige un meci la această ediție de Campionat European, lucrurile stau diferite pentru echipa lui Zlatko Dalic.

Croația nu a reușit nicio victorie la EURO 2024 și se află pe ultimul loc înaintea ultimei etape. În primul meci de la această ediție, echipa lui Zlatko Dalic a pierdut fără drept de apel meciul cu Spania, scor 0-3, și a remizat, surprinzător, cu Albania, scor 2-2.

De cealaltă parte, Italia a câștigat, cu greu, primul meci de la EURO 2024, cu Albania, scor 2-1, dar a fost nevoită să se recunoască învinsă de fosta mare campioană și europeană, Spania, scor 0-1. 

Fără victorie după primele două etape, Croația va caută să riște pentru a obține victoria. De cealaltă parte, cel mai probabil, Italia va sta „la cutie” pentru că și un rezultat de egalitate ar însemna calificarea în faza optimilor de finală de pe locul 2, în cazul în care Albania nu bate Spania, lucru care pare destul de greu de realizat.

În condițiile date, noi ne așteptăm la un joc închis, fragmentat și fără prea multe reușite în partida de pe Red Bull Arena din Leipzig, motiv pentru care am ales să mizăm pentru cota zilei pe pronosticul „interval goluri în meci 1-2”, care are o cotă de 2,05 la MOZZART BET.

Italia nu a câștigat decât o singură dată împotriva Croației

Meciul din cadrul grupei B va reprezenta întâlnirea cu numărul 9 dintre cele două formații. Surprinzător, Italia reușit să câștige o singură dată în opt meciuri directe, în timp ce Croația s-a impus de trei ori, iar cinci meciuri s-au terminat la egalitate.

Ultimul meci datează de mai bine de 9 ani, în 2015, când cele două s-au întâlnit în campania de calificare pentru EURO 2016. Meciul s-a terminat egal, scor 1-1. Mario Mandzukic, jucător retras în prezent din activitate, și Candreva, au marcat golurile partidei.

Stai cu ochii pe MOZZART BET pentru cele mai avantajoase cote și cele mai tari pronosticuri. Profită din plin de EURO 2024 cu pariuri speciale inedite.

2,05 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „interval goluri 1-2” în partida Croația – Italia de la EURO 2024

Please follow and like us:
Pin Share