Stațiunea de pe litoral care a avut un succes nebun în aceste zile. Zeci de mii de turiști s-au bucurat de nisipul fierbinte și apa răcoritoare

Stațiunea de pe litoral care a avut un succes nebun în aceste zile. Zeci de mii de turiști s-au bucurat de nisipul fierbinte și apa răcoritoare

Stațiunea de pe litoral care a avut un succes nebun în aceste zile. Zeci de mii de turiști s-au bucurat de nisipul fierbinte și apa răcoritoare. Încheierea anului școlar i-a făcut pe mulți să-și îndrepte atenția spre vacanță.

Stațiunea de la malul mării care a fost luată cu asalt zilele astea. Zeci de mii de turiști au făcut plajă și au intrat în apa rece

Stațiunea de la malul mării care a fost luată cu asalt zilele astea. Zeci de mii de turiști au făcut plajă și au intrat în apa rece, adăpostindu-se de căldură sub umbrelele imense. Litoralul românesc a fost extrem de aglomerat.

Costinești este locul unde mai bine de 30.000 de persoane au ajuns în acest final de săptămână, odată cu minivacanța de Rusalii și cu terminarea cursurilor de la școală. Oamenii au profitat din plin de aceste momente.

Estimările făcute de agențiile de turism arată că în primele două zile ale concediului de Rusalii, peste 100.000 de turiști s-au aflat la malul mării. Peste jumătate dintre aceștia sunt tineri, cu vârste între 20 și 30 de ani.

Turiștii români au trecut peste orele petrecute în trafic, deși au fost nevoiți să parcurgă un singur kilometru în 30 de minute sau mai mult. S-a mers bară la bară, însă în cele din urmă așteptarea din coadă s-a meritat.

Se pare că stațiunea Costinești a reușit în acest sezon să fie, din nou, emblema tineretului, așa cum era cunoscută în perioada lui Nicolae Ceușeascu. În cursul zilei de duminică, 23 iunie 2024, plajele au fost pline de oameni dornici de relaxare, voie bună și baie în apa răcoritoare.

„Am avut un weekend prelungit și am venit să ne distrăm pentru două zile, trei zile”, a spus un tânăr pentru stirileprotv.ro. „Foarte bine, foarte liniștită, distracție, mișto, îmi place”, a completat o turistă.

Cum sunt prețurile de pe litoral, sezonul acesta

Temperaturile ridicate din iunie, care se vor menține și săptămâna viitoare, i-au trimis pe români în stațiunile de pe litoral. Turiștii au dorit să profite de timpul frumos și de zilele libere, însă au fost nevoiți să scoată bani grei din buzunar.

Majoritatea celor care au ajuns la Marea Neagră vara asta susțin că prețurile sunt cam piperate, indiferent că este vorba de cazare sau de restaurante. Un singur prânz poate ajunge la suma de 200 de lei.

Please follow and like us:
Pin Share