Jucătorii Ucrainei se așteptau ca România să piardă cu Belgia la EURO 2024: „Ne-am uitat la meci. Ne gândeam la acest rezultat”

Jucătorii Ucrainei se așteptau ca România să piardă cu Belgia la EURO 2024: „Ne-am uitat la meci. Ne gândeam la acest rezultat”

Belgia a învins naționala României, scor 2-0, în a doua etapă din Grupa E de la EURO 2024 și, înainte de ultima etapă, a aruncat în aer toate calculele privind calificarea în „optimi”. Ucrainenii au recunoscut că nu se așteptau ca România să înregistreze un rezultat pozitiv contra naționalei lui Domenico Tedesco.

Jucătorii Ucrainei se așteptau ca România să piardă cu Belgia la EURO 2024: „Ne-am uitat la meci”

România, Slovacia, Belgia și Ucraina au fiecare câte 3 puncte, înainte de ultima etapă din Grupa E de la EURO 2024. „Tricolorii” dau piept cu Slovacia la Frankfurt, în timp ce Belgia și Ucraina se duelează la Stuttgart. Georgiy Sudakov, mijlocașul naționalei Ucrainei, se aștepta la o înfrângere a „tricolorilor” contra Belgiei.

„Victoria Belgiei asupra României (2:0)? Da, ne-am uitat la meci, desigur. Toată lumea se gândea la acest rezultat, dar înțelegem că indiferent de modul în care joacă belgienii, totul depinde doar de noi.

Ne pregătim și ne bazăm doar pe jocul nostru”, a declarat Georgiy Sudakov, citat de sport.ua. Ucraina a pierdut cu România în prima etapă, scor 0-3, însă a învins-o pe Slovacia câteva zile mai târziu, scor 2-1.

Ucrainenii, extrem de montați înainte de meciul decisiv cu Belgia: „Fotbalul se joacă în echipă”

Ucraina are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Belgia pentru a spera la calificarea în „optimi” la EURO 2024. Naționala lui Serghei Rebrov va da piept cu Belgia, miercuri, 26 iunie, ora 19:00, la aceeași oră la care se joacă Slovacia – România.

„Este foarte bine când totul depinde de tine. Dacă obținem un rezultat pozitiv, atunci totul va fi bine. Deci avem șanse. Desigur, belgienii au jucători foarte buni, De Bruyne, Lukaku sau Doku.

Dar fotbalul se joacă în echipă. Belgia este o echipă echilibrată și puternică. Dar toată lumea are în continuare șanse egale, așa că vom face tot posibilul”, a spus și Maksym Talovierov, fundașul naționalei Ucrainei și al lui LASK Linz.

Oleksandr Zinchenko, declarații superbe înainte de meciul decisiv cu Belgia: „Cu mâna pe inimă spun asta”

Oleksandr Zinchenko a recunoscut că ar semna imediat pentru a fi cel mai slab jucător de pe teren, însă naționala Ucrainei să câștige meciurile. Fundașul lui Arsenal a precizat că singurul obiectiv pentru duelul cu Belgia sunt cele 3 puncte.

„Pentru mine, cel mai important lucru este rezultatul, sincer. Cu mâna pe inimă spun. Pot să fiu cel mai slab jucător din fiecare meci, dar dacă echipa va câștiga sunt mulțumit. Dă-mi această hârtie, o voi semna acum.

Pentru mine, cele trei puncte sunt cel mai important lucru. Toate celelalte sunt, desigur, niște mici bonusuri și statistici. Statisticile sunt bune, dar rezultatul este cel mai important lucru”, au fost cuvintele lui Zinchenko.

Please follow and like us:
Pin Share