Albania – Spania, meci cu goluri multe? Profită acum de pariul zilei la Euro 2024

Albania – Spania, meci cu goluri multe? Profită acum de pariul zilei la Euro 2024

Albania – Spania este cel de-al treilea meci pentru ambele formații la EURO 2024. Duelul va avea loc luni, 24 iunie, de la ora 22:00, în cadrul etapei a treia a Campionatului Mondial, pe Merkur Spiel – Arena din Dusseldorf. FAVBET îți dă șansa să faci profit cu pariuri speciale extrem de tentante.

Reușește Spania să-și păstreze recordul de invincibilitate la Campionatul European? Profită acum de pariul zilei la EURO 2024

Echipa lui Luis de la Fuente a început cum nu se poate mai bine acest Campionat European. „Furia Roja” a reușit să o învingă pe Croația în partida de debut, cu scorul de 3-0, iar în al doilea meci a învins-o și pe Italia cu scorul de 1-0.

De cealaltă parte, Albania s-a prezentat onorabil, până acum, la EURO 2024, dar nu a reușit să obțină, încă, prima victorie la acest turneu final. În primul meci, formația lui Sylvinho a fost învinsă de Italia, scor 1-2, iar în al doilea meci, „roșii-negrii” au reușit să obțină un punct împotriva Croației.

Cu o victorie, Albania și-ar asigura prezența în faza optimilor de finală la EURO 2024, dar lucrul acesta pare cam greu de crezut. De-a lungul timpului, Spania a dominat întâlnirile directe, reușind să marcheze de două ori în ultima partidă disputată.

Cu toate astea, noi ne așteptăm ca Luis de la Fuente să ofere șansă și altor jucători, tocmai pentru a-și menaja titularii, având în vedere că Spania e calificată, și e posibil ca „Furia Roșie” să nu fie la același nivel ca în primele două meciuri. Concret, pariul zilei la FAVBET vă stă la dispoziție cu o cotă de 1,91, dacă alegeți să mizați pe varianta „ambele echipe marchează”.

Spania domină meciurile directe

Partida din cadrul grupei B va reprezenta întâlnirea directă cu numărul 9 între cele două formații. Spania a reușit să câștige toate cele opt meciuri, având un golaveraj de 31 de goluri marcate și doar trei goluri încasate.

În ultimul meci direct, fosta campioană mondială și europeana s-a impus cu scorul de 2-1, în urmă cu doi ani, în cadrul unei partide amicale. Ferran Torres și Dani Olmo au marcat golurile care au făcut diferența.

Profită din plin de pariul zilei la FAVBET cu pronosticul „ambele echipe marchează”. Ambele formații au demonstrat că au un atac puternic la această ediție de EURO și ne așteptăm ca Albania să forțeze cât mai mult posibil pentru a obține biletul care duce în faza optimilor de finală ale Campionatului European.

1,91 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul „ambele echipe marchează” în partida Albania – Spania de la EURO 2024.

Please follow and like us:
Pin Share