Ce spune oficialul FRF despre un posibil blat între România şi Slovacia la Euro 2024: “Trebuie să fim inteligenţi”. Video

Ce spune oficialul FRF despre un posibil blat între România şi Slovacia la Euro 2024: “Trebuie să fim inteligenţi”. Video

România ocupă primul loc din grupa E după două etape, cu 3 puncte şi golaveraj 3-2. “Tricolorii” mai au de jucat împotriva Slovaciei, iar un egal califică ambele formaţii în optimile de finală.

Ce spune oficialul FRF despre un posibil blat între România şi Slovacia la Euro 2024: “Nu are nicio logică să riscăm”

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a vorbit la FANATIK EURO despre varianta unui blat între România şi Slovacia şi spune că “tricolorii” trebuie să fie inteligenţi, să nu se arunce în atac şi e de părere că nici slovacii nu se vor desface:

Acest calcul este foarte raţional, să faci un egal care califică ambele echipe. Nu ştiu dacă nu cumva, Slovacia nu depinde de celălalt meci, dar în înţeleg că nu. 

Eu nu cred că Slovacia o să vină să ne atace în valuri. Ştie punctele forte ale României şi nu se va desface. Nu vor fi atât de multe probleme pentru apărarea României pentru că nu îşi va permite să rişte.

Ar fi foarte interesat să văd ce spun slovacii. Cum să nu semnez pentru un egal cu Slovacia? Nu are nicio logică să riscăm. Trebuie să fie un joc al siguranţei, trebuie să fim inteligenţi. 

“Trebuie să te mulţumeşti cu un egal să te califici. Nu trebuie un orgoliu foarte mare”

Vrem să ne calificăm, este normal şi este singurul răspuns logic. Egalul este cea mai logică soluţie, aşa este. Trebuie să te mulţumeşti cu un egal să te califici. Nu trebuie un orgoliu foarte mare.

Nu trebuie să avem o mândrie foarte mare. Vorba voastră, trebuie foarte multă inteligenţă. Sunt român, dar trebuie să mă gândesc şi la ce mi-e bine. Cel mai frumos este să te califici şi să te uiţi din ce grupă ai ieşit.

Una dintre favoritele grupei poate rămâne acasă. Doamne fereşte să nu ne calificăm. Dezamăgirea înfrângerii cu Belgia nu a fost aşa de mare. Să credem în băieţi. Cu siguranţă vom fi inteligenţi. 

“Trebuie să mai fii şi puţin contabil, să te gândeşti la scorurile care te avantajează”

Totuşi, Slovacia nu este Belgia, Anglia, Spania, Franţa. Aseară la pauză, la 1-0, când am plecat din tribună spre lounge, foarte mulţi români mă întrebau ce facem şi dacă reuşim să întoarcem. 

Mulţi o să mă acuze, dar am spus că ar fi chiar bine să pierdem cu 0-1. Mi-ar fi plăcut să rămână aşa scorul. În a doua repriză, când am mai avut ocazii, mă gândeam la un egal. 

Dar trebuie să mai fii şi puţin contabil, să te gândeşti la scorurile care te avantajează”, a declarat directorul tehnic, Mihai Stoichiţă, la FANATIK EURO.

Ce spune oficialul FRF despre un posibil blat între România şi Slovacia la Euro 2024: “Trebuie să fim inteligenţi”

Please follow and like us:
Pin Share