Întâlnire inedită între prințul William și Taylor Swift. Ce cadou i-a oferit artista

Întâlnire inedită între prințul William și Taylor Swift. Ce cadou i-a oferit artista

Taylor Swift a imortalizat un selfie alături de Prințul William, Prințul George și Prințesa Charlotte în timpul concertului său “Eras Tour” din Londra, vineri, 21 iunie. Această fotografie a fost împărtășită pe contul oficial de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales.

Cadoul primit de prințul William de la Taylor Swift

În poză, Swift, în vârstă de 34 de ani, stă alături de membrii familiei regale, întinzându-și brațul și zâmbind larg pentru a surprinde momentul cu telefonul ei.

„Mulțumesc @taylorswift pentru o seară minunată! #LondonTSTheErastour”, se arată în legenda postării, scrie people.com.

Pe contul său de Instagram, Swift a publicat o altă fotografie care îi include pe Prințul William, în vârstă de 42 de ani, Prințul George, de 10 ani, și Prințesa Charlotte, de 9 ani, alături de iubitul ei, Travis Kelce.

„La Mulți Ani M8! Spectacolele din Londra au început splendid 🇬🇧🇺🇸”, a scris cântăreața în descrierea postării sale, cu referire la ziua de naștere a Prințului William.

Prințul William și copiii săi, cu excepția Prințului Louis, au asistat la spectacolul de pe stadionul Wembley în prima seară a turneului. Prințul Louis, în vârstă de șase ani, a rămas probabil acasă cu mama lui, Kate.

Prințul Marii Britanii a mai urcat în trecut pe scenă cu artista

Prințesa de Wales a fost în mare parte absentă din viața publică în ultimele luni, concentrându-se pe tratamentul împotriva cancerului. Ea a avut o apariție specială pe 15 iunie la evenimentul Trooping the Colour, marcând prima sa apariție publică alături de familia regală de la Crăciun.

Cu toate acestea, revenirea ei la viața publică va depinde de starea ei de sănătate și de recomandările echipei medicale. Swift a fost întâmpinată la Londra de garda regală pe 21 iunie, când trupa a cântat “Shake It Off” în fața Palatului Buckingham.

Prințul William și Taylor Swift au avut anterior interacțiuni notabile. În 2013, la un eveniment caritabil Centrepoint la Palatul Kensington, prințul a fost invitat pe scenă de Swift și i s-a alăturat lui Jon Bon Jovi pentru a cânta “Livin’ on a Prayer”.

Mai recent, Prințul de Wales și-a exprimat din nou admirația pentru Swift la Premiile Tusk Conservation 2023. Conform revistei Hello!, prințul a menționat-o pe cântăreața pop în timpul unei conversații cu rockerul Ronnie Wood despre The Rolling Stones.

Please follow and like us:
Pin Share