Trupul lui Cristian, tânărul luat de apele râului Natisone alături de două prietene, a fost găsit. Anunțul presei italiene

Trupul lui Cristian, tânărul luat de apele râului Natisone alături de două prietene, a fost găsit. Anunțul presei italiene

Presa din Italia publică informația că, în cursul zilei de duminică, 23 iunie, trupul lui Cristian, tânărul luat de apele râului Natisone alături de două prietene, pe 31 mai, a fost găsit.

Trupul lui Cristian, tânărul luat de apele râului Natisone alături de două prietene, a fost găsit

După mai bine de trei săptămâni, salvatorii din Italia ar fi găsit trupul lui Cristian, tânărul de 25 de ani luat de apele râului Natisone alături de două prietene. Anunțul apare în presa din Italia.

Conform celor de la Sky Italia, duminică 23 iunie, la orele dimineții, odată cu scăderea nivelului apei, un cadavru a fost găsit lângă albia râului unde s-a produs accidentul în care au fost implicați cei trei tineri români.

Momentan, nu există încă o identificare oficială a trupului lui Cristian Molnar, însă este mai mult ca sigur faptul că despre el este vorba, notează sursa citată. Reamintim că, încă din primele zile de după tragedie, trupurile celor două tinere care erau alături de el fuseseră recuperate.

Pompierii italieni, citați de Sky Italia, spun că trupul lui Cristian a fost găsit într-o baltă, într-un loc nu foarte departe de cel în care au fost găsite cele două fete, Patrizia Cormos, în vârstă de 20 de ani, și Bianca Doros, în vârstă de 23 de ani.

De 23 de zile, trupului tânărului român este căutat de pompierii din Italia. În ultimele zile, salvatorii și-au concentrat acțiunile de căutare la Premariacco, în Friuli. Aici, s-a căutat ”atât cât a fost posibil”, a explicat primarul localităţii, Michele De Sabata.

La finalul săptămânii trecute, pompierii din Italia afirmau că acțiunile de căutare pentru găsirea lui Cristian Molnar se efectuează doar cu ajutorul câinilor antrenați pentru astfel de acțiuni.

Fratele lui Cristian Molnar, optimist până în ultimul moment

La o săptămână după tragedie, fratele lui Cristian Molnar, Petru Radu, cerea public autorităţilor italiene să intensifice căutările pe râul Natisone. Acesta nu-și pierduse speranța și credea că o minune este posibilă.

”Este în viaţă, îi aud respiraţia, trebuie să ne grăbim să-l găsim şi să-l salvăm. Vreau să-l duc acasă la părinţii mei. Mi-au spus că vor reduce numărul de căutători: nici măcar să nu vă gândiţi la asta.

Dimpotrivă, eu cer oficial Italiei să le intensifice, pentru că cu cât trec mai multe zile, cu atât este mai multă nevoie de ei”, spunea Petre Radu pentru Corriere della Sera.

Please follow and like us:
Pin Share