Magazinul uriaș care apare în România. Vinde și produse de la fermierii locali

Magazinul uriaș care apare în România. Vinde și produse de la fermierii locali

Magazinul uriaș care va apărea în România în curând. Are o gamă largă de produse, printre care și cele provenite de la fermierii locali. Câteva magazine vor fi deschise în București.

Magazinul uriaș care apare în România. Vinde multe produse, inclusiv cele provenite de la fermierii locali

Holdingul internațional Very Nice Retail, care e originar din Ucraina, a anunțat intrarea pe piața din România prin deschiderea a cinci magazine “Brooklyn” în București, potrivit unui comunicat de presă.

În noile magazine, clienții vor găsi și produse locale, “sprijinind astfel producătorii români şi contribuind la dezvoltarea economiei locale”, mai arată comunicatul.

Rețeaua de magazine “Brooklyn” reprezintă prima expansiune a companiei la noi în țară. Totodată, acesta este un pas important în extinderea rețelei în Europa.

Cele cinci magazine vor fi amplasate în zone importante ale Capitalei, astfel încât toți consumatorii să ajungă la ele cu ușurință. Aceste magazine au o gamă largă de produse alimentare, precum și băuturi alcoolice.

Clienții vor avea la dispoziție peste 1.500 de produse atent selecționate, pentru toate gusturile. Printre acestea se numără diferite gustări și delicatese, precum și băuturi alcoolice de înaltă calitate și vinuri rafinate.

Ivan Chernyak, președintele Consiliului de Supraveghere al Very Nice Retail, a spus că România este o piață promițătoare, având un potențial considerabil de creștere.

“Ne dorim să aducem pe piaţa românească produse de calitate şi o experienţă de cumpărături excelentă. Suntem siguri că românii vor aprecia diversitatea şi calitatea produselor noastre”, a adăugat acesta, notează agrointel.ro.

Un avantaj al noilor magazine este dat de faptul că vor avea și produse locale. În acest fel, producătorii români sunt sprijiniți și pot contribui la dezvoltarea economiei locale.

Când vor foi deschise magazinele

Very Nice Retail va implementa la noi în țară standardele înalte atunci când vine vorba despre serviciile pentru clienți. Procesul de cumpărături va fi unul plăcut și eficient, în același timp.

În afară de gama largă de produse, clienții se vor bucura și de promoții speciale și reduceri oferite în mod regulat la diverse alimente.

Deschiderea noilor magazine este programată pentru luna viitoare. Very Nice Retail are de gând, în următorii ani, să se extindă și în alte orașe din România.

Acest lucru face parte din strategia de extindere a retailerului, și anume minimum 50 în perioada 2024 – 2025. Compania vrea să rămână lider pe piața de retail, motiv pentru care susține inovația și îmbunătățirea.

Please follow and like us:
Pin Share