Plaja din Europa care seamănă cu Maldive. Este o bijuterie ascunsă

Plaja din Europa care seamănă cu Maldive. Este o bijuterie ascunsă

În sezonul estival, românii sunt în căutarea plajelor perfecte. Cei care nu vor să plătească prea mult pentru destinațiile exotice, se pot orienta către Europa. Aici, există o varietate de plaje, însă, numai una dintre ele îi va trimite pe toți cu gândul la Maldive.

Unde se află plaja din Europa unde te poți simți ca în Maldive

Europa nu duce deloc lipsă de plaje și de destinații perfecte pentru un concediu reușit. Deși mulți visează la locuri exotice, uneori, este destul de dificil să ajungi până acolo. Însă, nu trebuie să fii dezamăgit, căci unele locuri de vis se află la doar o aruncătură de băț de tine.

În fiecare an, în sezonul verii, plajele sunt luate cu asalt de turiștii care vor să se distreze și să se simtă bine, departe de casă. Specialiștii în turism au întocmit mai multe topuri cu plaje liniștite, plaje cu nisip fin, iar una singură i-a cucerit pe toți.

De data asta, bijuteria plajelor a fost descoperită de un cuplu pasionat de călătorii. Pentru că frumusețea locului i-a lăsat pe cei doi muți de uimire, au decis să împărtășească cu toți descoperirea lor miraculoasă.

Plaja inedită, denumită și ”Maldivele britanice” se află pe Insula Harris, pe coasta de vest a Scoției. Cei doi turiști nu au vrut să spună numele ei exact, însă, cei care vor ajunge în zonă, sigur se vor bucura de peisajul splendid.

Sam și Chris au descoperit întâmplător această plajă. Drumul către ea nu a fost deloc unul ușor, mai ales că au trebuit să treacă prin multe zone cu noroi. Însă, potrivit lor, orice sacrificiu a meritat din plin.

Locația exactă a plajelor din Scoția continuă să fie un mister, însă, câțiva norocoși au reușit să le găsească

Peisajul pare desprins din povești și, fără să folosească cuvinte mărețe, Sam a comparat plaja cu un adevărat Rai. Cel mai probabil, aceeași impresie o vor avea și cei care reușesc să ajungă aici.

Insula Harris nu duce deloc lipsă de plaje frumoase, perfecte pentru turiștii care vor să se bucure de nisipuri albe. Apa este de cristalină, ceea ce face ca totul să pară decupat din revistele de turism menite să atragă vizitatorii.

Tot în Scoția se mai află și Luskentyre Sands. Aceasta a fost desemnată de mai multe ori cea mai bună plajă din țară. La fel de populară este și Hushinish Beach. Aici, orice persoană găsește un loc ideal pentru a-și întinde prosopul și pentru a se bucura de soare.

Cei care au descoperit aceste plaje și au avut ocazia să se bucure de ele, spun că sunt o alegere mult mai bună decât Maldive. Aici, nu sunt foarte mulți turiști, iar prețurile nu sunt deloc piperate.

Please follow and like us:
Pin Share