„Dintotdeauna am vrut să-l iau la FCSB!”. Gigi Becali a dezvăluit ce ”tricolor” a vrut să transfere la FCSB: „Mereu mi-a plăcut”

„Dintotdeauna am vrut să-l iau la FCSB!”. Gigi Becali a dezvăluit ce ”tricolor” a vrut să transfere la FCSB: „Mereu mi-a plăcut”

În a doua rundă a fazei grupelor de la Campionatul European din Germania, naționala României a cedat în fața Belgiei cu scorul de 0-2. Deși jocul echipei lui Edi Iordănescu nu a impresionat, Gigi Becali, patronul FCSB, a ținut să laude un fotbalist din echipa națională.

Gigi Becali: ”Mie îmi place de mult timp de ala care e vopsit în cap”

Andrei Rațiu, fundașul stânga de la Rayo Vallecano, a fost titular în ambele meciuri pe care România le-a jucat până acum la EURO 2024. Rațiu a impresionat în partida câștigată cu 3-0 împotriva Ucrainei, când l-a neutralizat pe Mudryk, și și-a demonstrat atât calitățile defensive, cât și cele ofensive în meciul cu Belgia.

Gigi Becali a fost surprins de calitățile lui Rațiu. Omul de afaceri a declarat la FANATIK EURO că și-a dorit în trecut să-l aducă la FCSB, dar acest lucru a fost imposibil din cauza salariului mare pe care îl încasează în Spania.

„Mie îmi place de mult timp de ala care e vopsit în cap, de Rațiu. Fotbalist. Dintotdeauna mi l-am dorit dar nu aveam posibilitatea. Nu aveai cum să îl iei. Joacă prin Spania, are salariu mare”, a explicat Gigi Becali la FANATIK EURO.

Rațiu s-ar putea transfera în Serie A după EURO 2024

Andrei Rațiu este un jucător de bază în naționala lui Edi Iordănescu. Deși a prins puține minute la Vallecano în sezonul trecut, fundașul stânga a avut mereu evoluții bune în tricoul României. Fotbalistul impresionează prin viteza sa formidabilă, dar și prin caracterul său combativ.

Prestatiile lui Andrei Rațiu la EURO 2024 i-ar putea aduce oferte din partea unor echipe importante din campionatele din Europa de vest. Fanii Fiorentinei și-l doresc la echipă, întrucât pe poziția sa au probleme de lot. În presă s-a vorbit și despre o posibilă mutare la nou-promovata Venezia.

Andrei Rațiu nu a jucat niciun minut în fotbalul românesc. El s-a mutat în Spania împreună cu părinții săi pe când avea numai 6 ani. În cariera sa a evoluat pentru Villarreal, ADO Den Haag, Huesca și Rayo Vallecano. Debutul său la națională a avut loc în 2021, într-o victorie cu 2-0 împotriva Islandei.

„Și familia mea va veni la stadion. E ceva incredibil! Pot să spun că doar fotbalul face așa ceva (n.r – se referă la atmosfera din Köln). O să fie un meci foarte greu. Ei sunt jucători de alt nivel. Vom încerca să facem cât mai bine putem și să scoatem un rezultat pozitiv.

Suporterii sunt oriunde mergem și ne susțin până la moarte. Vom face tot posibilul să scoatem ceva pozitiv”, a declarat Andrei Rațiu înainte de meciul România – Belgia 0-2.

“DINTOTDEAUNA AM VRUT SA-L IAU LA FCSB!” Gigi Becali, FANUL UNUI TRICOLOR

Please follow and like us:
Pin Share