Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăgușanu. Ce așteptări are vedeta de la viitorul ei iubit: ”Un bărbat fără bagaje”

Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăgușanu. Ce așteptări are vedeta de la viitorul ei iubit: ”Un bărbat fără bagaje”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre bărbatul perfect pentru ea. Ce așteptări are blondina acum, după mai multe eșecuri pe plan amoros? De această dată, ea își dorește un bărbat fără ”bagaje”.

Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Totodată, aceasta derulează și numeroase afaceri, astfel că pe plan profesional se poate declara o femeie împlinită.

Pe plan amoros însă, blondina nu a dus-o chiar atât de bine. După despărțirea de Victor Slav, aceasta a format o bună perioadă de timp un cuplu cu Alex Bodi. Cei doi au decis în final să o ia pe drumuri separate.

A urmat apoi relația cu Gabi Bădălău care a generat mari controverse. Deși afaceristul a divorțat de soția sa, alături de care are și doi copii, iată că nici relația cu Bianca Drăgușanu nu avea să meargă mai departe.

Acum, blondina este o femeie singură. Își dorește însă să aibă un partener de viață. Chiar și așa, ea recunoaște că este o femeie destul de complicată care de altfel este și foarte atentă la detalii.

După toate întâmplările, Bianca Drăgușanu spune că își dorește un bărbat fără bagaje de această dată. Deși fiecare în spate are poveștile sale, vedeta spune că ar fi bine ca noul ei partener de viață să fie diferit.

”Un bărbat fără bagaje”

”Eu sunt o femeie foarte complicată și de puține ori în viața mea m-am răzbunat, dar eu sunt atentă la detalii și mereu detaliile au făcut diferența. Nu știu dacă aș putea să spun că mă aștept la un bărbat în viața mea să vină cu un bagaj.

Îmi doresc un bărbat fără bagaje. Fiecare venim cu o poveste în spate, îmi doresc un bărbat fără bagaje, am eu destule pentru el”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, într-un interviu acordat pentru Spynews.ro.

Printre altele, ea a vorbit și despre relația perfectă. Blondina nu consideră neapărat că e nevoie de egalitate între bărbați și femei. Din contră, ea consideră că bărbatul trebuie să fie mai puternic și totodată să îi ofere sprijin femeii.

”Depinde din ce punct de vedere, nu știu dacă trebuie să existe o egalitate. Întotdeauna bărbatul trebuie să fie mai puternic și un sprijin pentru femeie. Ca să fie echilibru n-ar trebui să fie egalitate, cumva bărbatul ar trebui să fie stâlpul familiei, cel puternic, iar femeia echilibrul”, a mai zis blondina.

Please follow and like us:
Pin Share