Restricții de circulație pe Valea Oltului până la jumătatea lunii noiembrie. Lucrările anunțate de CNAIR

Restricții de circulație pe Valea Oltului până la jumătatea lunii noiembrie. Lucrările anunțate de CNAIR

Restricţii de circulaţie vor fi impuse pe Valea Oltului începând de luni, 18 septembrie, şi până la jumătatea lunii noiembrie, pentru mai multe lucrări, a transmis vineri, 15 septembrie, Compania Naţională de Adminitrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit News.ro.

În perioada 18.09.2023 – 14.11.2023, se vor institui restricţii de circulaţie pe DN 7, km 246+500 – km 251+025,  în vederea executării mai multor tipuri de lucrări, anunţă CNAIR.

Vor avea loc lucrări de stabilizare a versanţilor pe sectorul cuprins între km 246+722 şi km 247+015.

„Traficul se va închide pe sectoare de drum de maximum 250 de metri, în reprize de 20 de minute, la intervale de 30 de minute, în funcţie de intensitatea traficului la momentul executării lucrărilor de rănguire”, a precizat compania.

Potrivit sursei citate, vor fi efectuate, de asemenea, lucrări de amenajare a trotuarelor și de acces la proprietăți în localitatea Boița, atât pe partea stângă cât şi pe partea dreaptă a drumului. Astfel, traficul se va desfăşura în ambele sensuri de circulaţie pe un sector de drum îngustat, cu o lăţime minimă de 5,5 de metri.  

CNAIR a precizat că, atunci când se se va circula alternativ pe câte un sens de circulaţie, va fi refăcută calea la podul situat la km 250+954.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share