Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2023

Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Fecioară. Previziuni pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Fecioară – 30 septembrie – 6 octombrie 2023

Între 30 septembrie și 1 octombrie în zori, motive de enervare provocate de nereguli financiare, de întârzieri sau de procedurile eronate ori chiar de reaua- credință a unor persoane care le pun nativilor bețe-n roate.

Între 1 octombrie, după ora 4:18′, și 3 octombrie dimineața, persoanele mature vor continua să-și revizuiască ideile fundamentale pe baza cărora și-au construit evoluția personală (scop în viață, profesie, conduită, decizii esențiale) în încercarea de a se adapta schimbărilor care se petrec în jurul lor. Cu unele idei se vor împăca, dar vor exista și multe premise pe care le vor refuza, chiar dacă vor fi conștienți că astfel pun într-o postură defavorabilă progresul pe care și-l doresc în carieră și succesul socio-profesional.

Pe 3 octombrie, Luna Neagră va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 iunie 2024, va alunga din casa I a celor născuți în acest semn factorii de liniște și de calm de care s-au bucurat până acum. Noua postură le va pune atât corpul fizic, cât și psihicul la încercare; Fecioarele ar putea să trăiască, chiar între 5 și 10 octombrie, o astfel de contradicție de care trebuie să țină cont.

Între 3 octombrie, după ora 8:03′, și 5 octombrie după-amiaza, cei care au notorietate, funcții, răspunderi profesionale, activitate socială importantă vor trece printr-un moment de teamă cu privire la o posibilă evoluție nefericită care le-ar putea greva încrederea de care se bucură, recunoașterea sau simpatia celor din jur ori a publicului larg.

Între 5 octombrie, după ora 15:32′, și 6 octombrie, discreție și prudență în relațiile de prietenie. În după-amiaza zilei de 5 octombrie, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 22 octombrie, le va permite Fecioarelor abordări ale unor teme financiare (salariale, pecuniare de orice fel) prin viu grai cu superiorii sau cu reprezentanții unor instituții de resort.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share