Gigi Becali a făcut în direct calculele pentru calificarea în play-off. La câte puncte vrea să fie în fața Craiovei și a CFR-ului

Gigi Becali a făcut în direct calculele pentru calificarea în play-off. La câte puncte vrea să fie în fața Craiovei și a CFR-ului

FCSB a obținut doar un punct în deplasarea din Gruia, remizând 2-2 cu CFR Cluj, iar situația din clasamentul Superligii este departe de a fi favorabilă. Roș-albaștrii sunt în urmă cu multe puncte, însă Gigi Becali rămâne calm.

FCSB, la 12 puncte de liderul U Cluj. Ce spune Gigi Becali

Echipa condusă de Elias Charalambous și Mihai Pintilii traversează momente dificile în campionat. FCSB se află pe locul 12, la 5 puncte de playoff și la 12 puncte de liderul Superligii, Universitatea Cluj, care a obținut o victorie impresionantă pe Giulești.

Gigi Becali: ”Va fi vijelie. Vom câștiga fiecare meci la 3-4 goluri diferență”

Totuși, Gigi Becali nu pare îngrijorat. Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, patronul FCSB a făcut calculele pentru perioada următoare, anunțând că primul obiectiv este calificarea în playoff, urmat de câștigarea campionatului, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut.

„Dacă batem Petrolul și luăm cele trei puncte din meciul restant cu Botoșani, urcăm pe locul 6. Dacă batem Petrolul facem 12, iar cu Botoșani ajungem la 15. Urcăm peste Petrolul. Nici nu mă gândesc că am putea rata playoff-ul, dar trebuie să fim precauți.

E fotbal până la urmă. Trebuie să luăm măsuri ca să nu avem emoții la final. Trebuie să urcăm pe loc de playoff, apoi să ne distanțăm. Vreau să terminăm pe primul loc. Ne gândim la ce e mai rău, dar obiectivul nostru e să câștigăm playoff-ul.

Nici nu mă interesează Universitatea Cluj. Eu mă gândesc la CFR Cluj și Craiova. Vreau să fim campioni din nou, cu un avans de 10 puncte și să câștigăm titlul cu 3-4 etape înainte de final. O să vedeți ce se va întâmpla.

Va fi vijelie. Vom câștiga fiecare meci la 3-4 goluri diferență”, a declarat Gigi Becali în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, moderată de Horia Ivanovici.

Patronul roș-albaștrilor a anunțat că echipa sa va trebui să câștige cu orice preț meciul cu Petrolul Ploiești din etapa următoare, avertizând că prahovenii ar putea lua un avans considerabil față de FCSB. De asemenea, Gigi Becali a abordat și subiectul celor de la Dinamo, subliniind importanța rezultatelor împotriva rivalilor direcți în lupta pentru playoff.

„Noi trebuie să scoatem din playoff Petrolul și una dintre Oțelul sau Dinamo. E pericol. Dacă te bate Dinamo, e la revedere. La fel și cu Oțelul. Eu glumesc, dar mă uit pe clasament. Noi trebuie să câștigăm meciul cu Petrolul cu orice preț. Nu te joci cu asta. Dacă ne bate Petrolul, se distanțează. După, va trebui să alergăm după playoff.

Și noi, și cei de la Rapid avem o problemă cu playoff-ul în acest moment. CFR și Craiova nu au nicio grijă. În acest moment, sunt trei echipe sigure de calificarea în playoff: U Cluj, CFR și Craiova. În rest, nu se știe”, mai spus Gigi Becali.

FCSB va juca 8 meciuri în Europa League

Programul FCSB devine din ce în ce mai încărcat, având în vedere că săptămâna viitoare roș-albaștrii debutează în Europa League, împotriva echipei letone RFS, pe Arena Națională din București.

FCSB va juca nu mai puțin de 8 meciuri în Europa League. Norocul lor este că dispun de un lot numeros, plin de jucători care pot evolua atât în campionat, cât și în cupele europene. Totuși, va fi o provocare pentru cipriotul Elias Charalambous să creeze o strategie eficientă.

FCSB si Rapid, EMOTII MARI LA PLAY-OFF!? Gigi Becali a facut TOATE CALCULELE IN DIRECT

Please follow and like us:
Pin Share