Nelson Mondialu’ a luat foc pe Andra, după nunta de 320.000 de euro a fiului său: ”S-a folosit de bani”. Artista, acuzată că a refuzat să mai cânte

Nelson Mondialu’ a luat foc pe Andra, după nunta de 320.000 de euro a fiului său: ”S-a folosit de bani”. Artista, acuzată că a refuzat să mai cânte

Nelson Mondialu’, tatăl adoptiv al lui Livian Pop, vedeta emisiunii Puterea Dragostei, susține că Andra Măruță a refuzat să cânte la nunta de 320.000 de euro a fiului său.

Nelson Mondialu’ susține că i-a dat impresarului Andrei un avans de 10.000 de euro

Nelson spune că, inițial, Andra a fost de acord să cânte la nunta lui Livian, pentru ca apoi să se răzgândească. Tatăl lui Livian este, însă, deranjat că impresarul artistei a luat avansul pentru nunta lui Livian, pentru ca apoi să se răzgândească, cu doar câteva zile înainte de nuntă.

“Am o ceartă foarte mare cu Andra. Cu Andra lu’ Măruță. Pentru că Andra a fost angajată în ianuarie, pe 24.000 de euro. 18.000 de euro, plus camerele pentru orchestră. Și a cerut 10.000 de euro avans.

I s-a dat 10.000 de euro, iar acum trei luni zile, impresarul ei, ne-a sunat și a zis: domnule Nelson, nu vă supărați, vă dăm bani înapoi. Deci, s-a folosit de bani, din ianuarie până acum, în iulie, s-a folosit de bani, și apoi mi s-a spus: domnul Nelson, nu putem veni”, a dezvăluit Nelson pentru FANATIK.

De ce crede Nelson că Andra s-a răzgândit

Tatăl lui Livian mai susține că impresarul artistei i-ar fi transmis că familia Măruță nu ar vrea să-și asocieze imaginea cu cea a lui Nelson Mondialu’. Acesta ar fi unul dintre motivele principale pentru care Andra n-ar mai fi apărut la petrecerea de nuntă.

”Păi zic, bă omule, de ce nu puteți veni? Păi, că domnul Măruță o tras așa, n-o spus, dar o tras niște signale (…). Da, eu nu-s rom. Dacă mă cheamă Nelson, eu sunt Nelson, dar numele meu în acte este Bob Nelson Simone. Eu pot să-ți spui că-s american, pot să-ți spui că-s ce vrei. Deci, nu-s rom.

Nu mă lasă ăștia să-i dau în judecată! Chiar dacă mi i-a dat înapoi, s-a folosit de bani mei atâtea luni. Din ianuarie până în iulie”, a mai declarat Nelson Mondialu’ pentru FANATIK.

Horia Brenciu, Florin Salam și Marcel Pavel, printre artiștii care au cântat la nunta lui Livian

Dacă Andra a refuzat invitația, alți artiști de calibru și-au făcut apariția la nunta lui Livian cu Alexandra. Este vorba despre Marcel Pavel, Horia Brenciu sau Florin Salam. Toți s-au ales cu onorarii extrem de bune și nimeni n-a plecat supărat de la eveniment.

„80.000 de euro a costat muzica. Horia Brenciu a costat 25.000 de euro. Selena și încă o doamnă, aia, cele mai tari de pe Maramureș. Nu există mai bune!  Au fost 12.000 de euro. Marcel Pavel, 10.000 de euro. A mai fost încă o formație Valencienii, 14.000 de euro. Florin Salam, 15.000 de euro.

Deci, 76.000 de euro.  Și acum puneți așa, la Horia Brenciu au fost necesare 10 camere. La Florin Salam alte 4 camere. 14 camere la Grand Hotel Italia. Plătite. Plus meniu la hotel. Apoi, meniu la masă, la restaurant. Deci 80.000 de euro a fost numai muzica”, ne-a mai spus Nelson.

În total, nunta fiului lui Nelson a costat 320.000 de euro, sumă care a fost acoperită prin ”darul” primit de la invitați. Livian nu a ascuns faptul că s-a trezit cu 17 plicuri goale.

FANATIK a încercat să obțină o reacție din partea Andrei, referitor la afirmațiile lui Nelson Mondialu’, însă aceasta nu a răsuns apelurilor noastre până la ora publicării prezentului articol.

Please follow and like us:
Pin Share