”U Cluj bătea pe oricine aseară. A făcut un meci complet. Rapid n-a avut nicio șansă”. Declarația care-l va irita pe Șumudică

”U Cluj bătea pe oricine aseară. A făcut un meci complet. Rapid n-a avut nicio șansă”. Declarația care-l va irita pe Șumudică

Moderatorul Horia Ivanovici a deschis FANATIK SUPERLIGA cu elogii la adresa liderului și a antrenorului Ioan Ovidiu Sabău și a vorbit despre faptul că Marius Șumudică are mult de muncă în Giulești.

Emil Săndoi, verdict ferm după Rapid – U Cluj 0-2

Intrat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, noul antrenor al formației Poli Iași, Emil Săndoi, este de părere că U Cluj a realizat o partidă perfectă în fața Rapidului, cea mai bună a unei echipe din campionat în acest sezon.

”U Cluj este o echipă foarte bună, o echipă foarte disciplinată, o echipă consistentă în joc care poate să-ți pună probleme în unele momente. Dar, trebuie să recunosc că în această partidă dintre Rapid și Universitatea Cluj am văzut o echipă, recte Universitatea Cluj, care a făcut cel mai bun joc pe care l-a făcut vreo echipă de primă ligă până în momentul de față de când a început campionatul.

Meciul perfect pentru U Cluj. Niciuna dintre celelalte echipe nu a făcut un meci așa de bun 90 de minute așa cum a făcut Universitatea Cluj ieri. Și eu m-am uitat cu deosebit interes, pentru că noi după ce jucăm la Arad, întâlnim acasă Universitatea Cluj.

În meciul de aseară le-a ieșit tot. Indiferent de echipa care ar fi fost în fața lor, aseară nu avea nicio șansă. Rezultatul ar fi fost unul categoric”, a declarat Emil Săndoi, după întâlnirea din Giulești.

Marea problemă a lui Șumudică la Rapid

Tehnicianul de la Poli Iași consideră că Marius Șumudică are nevoie de timp pentru a-și impune stilul la Rapid și a lăudat jocul ”alb-vișiniilor” din runda precedentă cu Universitatea Craiova.

”Apropo de Marius (n.r. – Marius Șumudică), este un antrenor deosebit, foarte bun, dar aseară a întâlnit o echipă căreia nu puteai să-i faci față indiferent de adversar. El moștenește ceva din toate punctele de vedere. Moștenește și ca joc, ca concepție de joc, moștenește ceva și din punct de vedere al pregătirii, al abordării jocurilor.

A avut un mare dezavantaj, dar am văzut jocul de la Craiova în care Marius a încercat să joace foarte, foarte ofensiv, să joace la victorie. Am văzut un lucru interesant și merită apreciat pentru aspectul ăsta.

Craiova a subordonat Rapidul mai ales în repriza a doua, pentru că au fost momente în care a creat o presiune fantastică asupra lor, dar Marius a reușit ca din niște jucători cu profil ofensiv să reușească să-i transforme ca grup și într-o echipă defensivă.

Petrila sau Hasani nu sunt niște jucători cărora să le placă să facă faza defensivă, ei sunt pur jucători de atac, și Marius își dorește acest lucru să atace de fiecare dată, dar la Craiova i-am văzut de fiecare dată preocupați să închidă culoarele”, a spus Săndoi, la FANATIK SUPERLIGA.

U Cluj, meciul perfect în Giulești

Please follow and like us:
Pin Share