Ai lăsat mașina într-o parcare la Aeroportul Otopeni și ai făcut pană. Află ce trebuie să faci!

Ai lăsat mașina într-o parcare la Aeroportul Otopeni și ai făcut pană. Află ce trebuie să faci!

Plănuieșți să îți lași mașina într-o parcare Aeroport Otopeni pe termen lung și te întrebi ce vei face dacă, la întoarcere, vei găsi roțile mașinii dezumflate? Continuă să citești și află care este răspunsul la această întrebare!

Cum gestionezi corect o roată dezumflată

1. Evaluează situația

Primul lucru e să vezi cât de gravă e situația. Dacă e vorba doar de o scădere a presiunii, poate ai norocul să găsești un compresor în parcare. Unele parcări pe termen lung, inclusiv parcările de la Aeroportul Otopeni, au compresoare pe care clienții le pot folosi gratuit.

2. Schimbă roata, dacă e necesar

Dacă roata e complet dezumflată sau deteriorată, va trebui să o schimbi. Nu ai nevoie decât de un cric, o roată de rezervă și o cheie tubulară. Dacă nu ești sigur cum se face, YouTube e plin de tutoriale în care ți se explică pas cu pas cum să schimbi o roată.

3. Reparația temporară

Dacă ai descoperit că anvelopa are un loc pe unde pierde aer, există kituri de reparare a pneurilor care pot fi folosite pentru a fixa temporar o pană, suficient cât să ajungi la cel mai apropiat service. Aceste kituri sunt destul de intuitive privind utilizarea și pot fi o soluție rapidă.

4. Mergi la un service

Odată ce roată de rezervă e montată sau ai apelat la o soluție temporară, îndreaptă-te spre cel mai apropiat service auto. Dacă ai un drum lung de străbătut până acasă, e important să nu amâni acest pas, deoarece peticul sau roata de rezervă nu sunt menite pentru drumuri lungi sau viteze mari.

Cum să previi o astfel de situație

Acum că ai aflat cum să gestionezi eficient o pană, trebuie să știi și cum să o previi. Câteva măsuri preventive pot face diferența dintre o zi bună și una plină de stres, iar tu poți să pleci fără probleme din parcarea de lângă Aeroportul Otopeni.

1.       Verifică presiunea din roți

Înainte să pleci la drum, mai ales dacă locuiești în provincie și vei avea de parcurs un drum lung până la o parcare din Aeroport Otopeni și înapoi acasă, verifică presiunea din roți. O presiune corectă, așa cum este indicată în manualul tehnic al mașinii, nu doar că previne uzura, dar îmbunătățește și eficiența consumului de combustibil.

În plus, nu uita să verifici și eventuale semne de uzură. Cu cât sunt mai uzate, cu atât sunt mai mari șansele să apară probleme.

2.       Alege o parcare asfaltată și acoperită

Dacă ai opțiunea, lasă mașina într-o parcare unde nu va sta pe un teren denivelat, sub razele soarelui sau sub cerul liber (ploaie, zăpadă). Acest mic detaliu poate îmbunătăți semnificativ modul în care anvelopele se vor păstra în timp.

3.       Echipează-ți mașina

Dacă nu ai obiceiul, e timpul să ții în mașină un kit de urgență care să includă un cric, o roată de rezervă, un kit de reparare a pneurilor și, de ce nu, un compresor portabil, deoarece nu toate parcările de lângă Aeroportul Otopeni au unul. Aceste elemente te pot scoate din multe situații dificile.

Dacă vrei să îți lași mașina într-un loc modern, cu servicii care respectă standardele internaționale, alege Olimpia Airport Parking.

Nu numai că îți vei lasă mașina într-un loc supravegheat 24/7, dar ai parte și de alte facilități incluse în preț, așa cum este compresorul cu care poți verifica presiunea din pneuri, stații de încărcare pentru mașini electrice și serviciul de shuttle..

Alege singura parcare de lângă Aeroportul Otopeni acoperită și vezi diferența pe care o face un serviciu de calitate. Rezervă-ți și tu locul online! 

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *