Ce conține, de fapt, condimentul Vegeta cub de găină cumpărat din supermarket. Sute de mii de români îl preferă și îl folosesc în ciorbă

Ce conține, de fapt, condimentul Vegeta cub de găină cumpărat din supermarket. Sute de mii de români îl preferă și îl folosesc în ciorbă

Ce conține, de fapt, condimentul Vegeta cub de găină cumpărat din supermarket. Sute de mii de români îl preferă și îl folosesc în ciorbă. Produsul de pe rafturile magazinelor este ideal și pentru persoanele vegetariene.

Ce compoziție are, în realitate, condimentul Vegeta cub de găină din magazine. Gospodinele din România îl adaugă frecvent în supe

Ce compoziție are, în realitate, condimentul Vegeta cub de găină din magazine. Gospodinele din România îl adaugă frecvent în supe pentru o aromă specială și inedită, care va face din mâncare una savuroasă.

Aceste cuburi reprezintă combinația perfectă dintre legume și condimente. Rețeta este una simplă, cu foarte puține ingrediente, dar cu toate acestea adaugă un plus de aromă preparatelor culinare tradiționale.

Spre exemplu, acestea sunt produse fără adaos de conservanți și monoglutamant de sodiu. De asemenea, ele nu au gluten, adaos de arome și coloranți artificiali. În plus, cuburile conțin ulei de măsline și sare de mare.

Vegeta Natur Cub Legume este potrivit și pentru vegetarieni. Cât despre valorile nutriționale producătorul anunță că are 0,5 grame de grăsimi dintre care 0, 3 acizi grași saturați, în timp ce fibrele și proteinele sunt într-o cantitate de 0,5 grame fiecare.

Totodată, conține o cantitate de 0,86 grame de sare și glucide – 0,5 grame dintre care zaharuri 0,5 grame. Pe de altă parte, Vegeta este un condiment care există pe piața românească de aproximativ 65 de ani.

Care este istoria condimentului Vegeta

Vegeta a luat ”naștere” în Croația, în anul 1959, urmând să cucerească lumea într-un timp extrem de scurt. A devenit rapid un brand global. Potrivit site-ului oficial, în 1961 producția a atins cantitatea de 16 tone, de câteva ori mai mult decât greutatea capsulei lui Yuri Alekseievici Gagarin.

Șase ani mai târziu condimentul era lansat la nivel mondial, fiind o sursă de inspirație pentru gurmanzii din lumea întreagă. În 1971 Vegeta 40 se transformă în Vegeta, nume cu care brandul este cunoscut și în ziua de azi.

În 1977 compania reușește să se adapteze vremurilor și continuă să deschidă noi universuri profesioniștilor și entuziaștilor artei culinare. În 1989 condimentul depășește granițele și începe să fie exploatat în Europa, America și Australia.

În 1994 ambalajele beneficiază de o restilizare semnificativă. În 2005 apare pe piață noul produs, iar în 2009 firma sărbătorește 40 de ani de la lansarea oficială. În 2015 Vegeta apare cu un nou ambalaj pe rafturile magazinelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *