Ce să faci ca în viața ta să fie bine? Scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă susține că are răspunsul și explică în cadrul unei conferinte cu intrare gratuită

Ce să faci ca în viața ta să fie bine? Scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă susține că are răspunsul și explică în cadrul unei conferinte cu intrare gratuită

În cadrul evenimentului organizat de Centrul Metropolitan de Educatie și cultura „Ioan I. Dalles” și Editura Cartea Actuala 3C, scriitorul Ciomâzgă își va prezenta cartea intitulată „Apocalipsa why not”, o carte ce ne oferă o abordare diferită asupra lumii. Scriitorul încearcă să ne ofere soluția la una din dilemele cele mai presante ale lumii în care trăim.

Multe dintre problemele lumii sunt cauzate de oameni și deciziile lor, iar Cornel Constantin Ciomâzgă ne invită să ne schimbăm modul de gândire și să acționăm pentru a îmbunătăți lumea în care trăim.

Invitatul special al evenimentului va fi solista Maria Coman, o artistă talentată ce ne va incanta cu vocea ei minunată. Evenimentul este organizat de Centrul Metropolitan de Educatie si cultura „Ioan I. Dalles” și Editura Cartea Actuala 3C. Partenerul asociației este Asociatia Neamului Strămoșesc.

Dezastru medical fără precedent: Omenirea ar putea rămâne fără jumătate dintre medicamente din cauza extincţiei plantelor

Intrarea la eveniment este liberă, astfel încât oricine poate participa și poate învăța din gândurile și ideile prezentate de Cornel Constantin Ciomâzgă. 

Cornel Constantin Ciomâzga (n. 28 martie 1956) este un jurnalist și scriitor român contemporan. A debutat sub pseudonimul Cornel Cupsa. Este căsătorit și are doi copii.

A studiat regie de teatru și film, apoi a continuat cu studii de psihologie și teologie. În 1990 a fost redactor la Zig-Zag, săptămânalul cu cel mai mare tiraj postrevoluționar, apoi redactor la săptămânalul Tinerama. În 1991 a a devenit redactor-șef al primului post de radio particular din România, Fun-Radio.

Alți 283 de cetățeni s-au întors în siguranță acasă din infernul războiului din Israel

Între 1992 și 1996 a fost director general la Radio Tinerama. Între 1992 și 2002 a fost director general și fondator al societății Romanian Advertising Media. Între 1993 și 2003 a fost președintele Asociației Jurnaliștilor Europeni — filiala România.

A fost profesor la facultatea de Jurnalistică din București. În 2001 a realizat primul curs de psihologie creștin-ortodoxă. În 1990 a realizat primul format de emisiune talk-show din România, urmând realizarea a peste 200 de emisiuni de talk-show radiofonic cu cele mai importante personalități ale vremii.

Între anii 1980–1990 publică tablete satirice, eseuri și versuri în presa vremii. În 2000 a realizat filmul documentar Semne, vorbind pentru prima dată despre moaștele preotului Ilie Lăcătușu. În 2002, odată cu retragerea sa în chiliile unor mânăstiri, a publicat cartea „Lucrarea”.

Transfăgărășan și Transalpina rămân deschise și după 30 octombrie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *