Cristi Borcea, dezvăluiri bombă despre implicarea lui Gigi Becali la echipă: „Din pușcărie, făcea schimbările la Liga Campionilor. Ne-a tăiat telefoanele din cauza lui!”

Cristi Borcea, dezvăluiri bombă despre implicarea lui Gigi Becali la echipă: „Din pușcărie, făcea schimbările la Liga Campionilor. Ne-a tăiat telefoanele din cauza lui!”

FCSB a câștigat primul titlu în România din ultimii 9 ani. Echipa lui Gigi Becali a dominat cu autoritate Superliga de la un capăt la altul. Cristi Borcea a lăudat performanțele roș-albaștrilor din acest sezon.

Gigi Becali a sărbătorit după 9 ani de așteptare titlul în Superligă. Investițiile omului de afaceri au dat, în sfârșit, roade, iar acum bucureștenii se pregătesc de preliminariile Champions League. Ultima dată când roș-albaștrii au terminat pe primul loc, se întâmpla când Becali era la închisoare.

Cristi Borcea a vorbit despre performanțele celor de la FCSB. Fostul șef de la Dinamo și-a amintit la FANATIK SUPERLIGA de titlul câștigat de Becali pe vremea când cei doi erau colegi la închisoare și a făcut niște dezvăluiri senzaționale.

”Și din pușcărie făcea schimbări”

„Ceea ce face acum, face cu 10% mai mult. Dar asta a făcut tot timpul, în afară de perioada cu Pițurcă și Oli. Avantajul acum a fost că l-a avut pe MM. MM, fiind un bun conducător, trebuie să recunoaștem, și cu experiență, l-a dus pe nașul tot unde au vrut Charalambous și Pintilii. Au închegat o echipă și prin abilitățile și cunoștințele lui Mihai Stoica, au câștigat.

El până acum făcea altfel? Nu exprima asta cum exprimă acum. Despre ce vorbim? E dictator. El e un om asumat care a spus: ‘Eu dau banii, eu comand’. Eram la pensiune (n.r. La închisoare) și de acolo comanda. Telefoanele le aveam până la 11 noaptea. Făcea schimbările de acolo. După ne-a tăiat telefoanele ca să nu mai facă Gigi schimbări în Liga Campionilor.

Eram la pușcărie și el suna de acolo. Când a luat campionatul, suna în direct în cupele europene. Conform regulamentului, era voie până la ora 11. Dacă apucai să vorbești la ora 11, nu se mai închidea legătura. Și din pușcărie făcea schimbări. Peste tot. Cu orice antrenor”, a spus Cristi Borcea la FANATIK SUPERLIGA.

Formula câștigătoare pentru FCSB s-a dovedit a fi cuplul de antrenori Elias Charalambous – Mihai Pintilii. Cei doi speră să continue performanțele bune și în cupele europene. Gigi Becali a promis că va aduce întăriri la echipă pentru a putea face față și în campionat și în preliminariile Champions League.

Gigi Becali visează la grupele Champions League

Omul de afaceri a rezolvat deja două transferuri. Kiki, fundașul dreapta de la Farul, și Daniel Popa, atacantul de la Universitatea Cluj, se vor alătura lotului campioanei României. Becali încearcă să pună la punct și alte mutări. El a precizat că are nevoie de întăriri în mai toate zonele terenului.

FCSB va debuta în preliminariile Champions League în primul tur. Echipa patronată de Gigi Becali va fi cap de serie și ar putea întâlni adversari mai slab cotați precum: KI Klaksvik (Insulele Feroe), Shamrock Rovers (Irlanda) sau Lincoln Red Imps (Gibraltar). Lucrurile se complică odată cu înaintarea în competiție. Roș-albaștrii nu vor mai fi cotați favoriți în următoarele tururi preliminare. La București ar putea veni: PAOK (Grecia), Dinamo Zagreb (Croația) sau Ferencvaros (Ungaria).

Rapid player