Cum și-a anunțat Laura Cosoi fetele că este din nou însărcinată și ce reacție au avut acestea. „Ce să facem cu atâtea fetițe?”

Cum și-a anunțat Laura Cosoi fetele că este din nou însărcinată și ce reacție au avut acestea. „Ce să facem cu atâtea fetițe?”

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, este însărcinată pentru a patra oară. Vedeta este mama a trei fete, Rita, Vera și Lara, iar în curând își va tine în brate cel de-al patrulea copil, căruia nu i-a dezvălui încă sexul. Actrita a dezvăluit cum și-a anuntat copiii că va deveni din nou mamă.

Rita, Lara și Vera au aflat că mama lor este însărcinată, în timp ce se aflau în vacanță în Thailanda. „În primul rând, toate au aflat în același timp. Eram în Thailanda pe plajă, le-am arătat burtica și le-am spus că mami așteaptă un bebe și că ele o să aibă o surioară sau un frățior.

Nu știam ce este în momentul în care le-am anunțat pe ele! De atunci, când le întreb, zic ba că vor surioară, ba că vor frățior: “Ce să facem cu atâtea fetițe?”. Așa mi-a spus Rita!

Ulterior, în timp, căci nu le-am spus încă ce este, au spus că să dea Dumnezeu să fie ce-o fi, că se bucură! Dacă le întrebi acum, o să zică: “Ce vrea Dumnezeu!”. Ideea este că vreau să le fac o surpriză! A fost o surpriză copilul în sine! Vreau să nu treacă momentul acesta ca fiind unul banal, dacă putem spune, deși un copil nu poate să fie banal!

Îmi doresc ca pentru ele să fie punctat frumos, să rămână o amintire frumoasă! Am în minte cum vreau să se întâmple. Se va întâmpla! Vor afla cât de curând, în următoarele săptămâni!”, a spus Laura Cosoi pentru Ego.

Chiar dacă a născut de trei ori, Laura și-a păstrat silueta impecabilă, iar pe parcursul sarcinilor, corpul ei nu a suferit modificări mari. Ea a spus că niciodată nu s-a cântărit în sarcină pentru că nu vrea să se lupte cu presiunea kilogramelor, însă a recunoscut că are un truc.

„Nu m-am cântărit niciodată! Doar în primul trimestru, la prima sarcină. Atât! Nu vreau să am această presiune a cântarului, mi se pare că nu aș putea să gestionez bine. Una este cum te simți, alta este cum te vezi, cum te văd ceilalți, ce scrie acolo.

Mi se pare că totul are legătură cu percepția! Nu vreau să mă stresez. Știu să îmi controlez destul de bine alimentația ca să fiu în regulă. Beau multe lichide! (…)”, a spus Laura Cosoi.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *