Elevii joacă la păcănele în timpul orelor sub privirile indiferente ale profesoarei. Scandal la un liceu din Târgu Jiu

Elevii joacă la păcănele în timpul orelor sub privirile indiferente ale profesoarei. Scandal la un liceu din Târgu Jiu

În înregistrările care au fost postate pe internet, se poate observa cum pe ecranele a trei calculatoare dintr-o sală de clasă sunt afișate jocuri de noroc. Doi elevi par să se distreze de zor la păcănele în timp ce profesoara, responsabilă cu supravegherea lor, pare absorbită de o conversație online.

Incidentul ar fi avut loc în laboratorul de informatică al Liceului Auto „Traian Vuia” din Târgu Jiu. Potrivit conducerii unității, interogată de presa locală, înregistrarea video ar fi fost realizată în toamna anului trecut.

„Din discuția pe care am avut-o până în prezent cu doamna profesoară care apare acolo pe filmare, înregistrarea nu este din timpul orei de curs” a declarat Liviu Udrescu, directorul liceului pentru Radio Infinit.

„Atât conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj, cât și conducerea Liceului Auto „Traian Vuia” vor derula anchete care să stabilească cu exactitate în ce context a avut loc acel incident” a declarat Ionuţ Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Condamnat la închisoare după ce a tăiat un copac din pădure pentru a-și încălzi familia. Procurorii l-au cercetat timp de 3 ani pentru 204 de lei

Influența jocurilor de noroc asupra copiilor, analizată de un studiu

Organizația Salvați Copiii solicită autorităților măsuri urgente pentru combaterea dependenței de jocuri de noroc la minori. Organizația a făcut un sondaj potrivit căruia 14% dintre copii admit că au jucat jocuri de noroc pe bani, iar 40% dintre ei spun că au prieteni care fac acest lucru. În ultimul an au fost difuzate peste 470.000 de spoturi tv de publicitate la jocurile de noroc, potrivit organizației.

– Majoritatea copiilor cu vârsta peste 10 ani au văzut publicitate la jocuri de noroc, atât la televizor, cât și pe internet.

– „Păcănelele” sunt cel mai popular joc de noroc pe bani pentru copii, urmat de pariurile sportive, deși minorii nu ar trebui să aibă acces în agenții.

– 11% dintre copii urmăresc influenceri care promovează jocuri de noroc pe bani, iar 10% au resimțit presiune de la prieteni să înceapă să joace.

– 6 din 10 copii știu că există restricții de vârstă în accesul la jocuri de noroc, iar aproape 4 din 10 au vorbit cu persoane de încredere despre impactul acestora asupra lor.

Banca Transilvania „înghite” o altă bancă mare de pe piața românească. Mulți români erau clienții acesteia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *